Almanca & Hollandaca Dil & Uyum Sınavı ForumuFaced Eğitim & Danışmanlık KursuÖğrencilerimizin YorumlarıTopic: başarının sırrı
Sayfa: [1]   AÅŸağı git
Yazdır
Gönderen Konu: baÅŸarının sırrı  (Okunma Sayısı 922 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mutant
Administrator

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #2 : Kasım 16, 2008, 02:08:44 ÖS »

Hollandaca Yerleşim Sınavından geçen tüm arkadaşları senin vesilenle kutluyorum Mustafa ve bu güzel mesajlarınız için de teşekkür ediyoruz.Bir grubu daha rekor puanlarla sınavı geçmiş olarak görmenin huzurunu yaşıyoruz...
Bu başarılarınız hep daim olsun ve hep güzel haberlerinizi alalım..
Hollanda da sevdiklerinizle birlikte mutlu huzurlu ve sağlıklı yaşamlar diliyoruz size..
Sevgilerimizle,
Demet..

M.CLK
Newbie
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1 : Kasım 06, 2008, 04:34:52 ÖS »

arkadaşlar hic duymadıgım sıfırdan başladıgım hollandaca sınavını FACED EGİTİM ve Filiz hocamızın sayesinde 3 haftalık gibi kısa bi egitim süresinde bende basardım daha yeni sınavdan cıktım ve hemen yazıyorum bu foruma kursta ögrendiklerimiz sınavda cıkanlarla hemen hemen örtüsüyor bire bir desem yeri kesinlikle FACED EĞİTİMİ ısrarla tavsiye ediyorum sınava hazırlık icin nereye gitsem diye düsünenlere.Ankara dısından gelenlerede büyük kolaylıklar ve kalacak yer temin etmeleri ayrıca bi artı avantaj ben sınavdan fotobook bölümünden 93 dil bölümündende 44 aldım buda Filiz hocamızın ve faced egitim kurucuları cem bey; demet hanım ve calısanı mustafa bey sayesinde oldu emin olun pişman olmassınız ben sonuctan memnunum herkesede kolaylılar diliyorum referans olarak bana ulasmak ve kurs hakkında bilgi edinmek isteyenler m.c_elik@hotmail.com mail aderesinden bana ulasabilirler herkese bol sanslar ve basarılar diliyorum
doei doei

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
 Almanca & Hollandaca Dil & Uyum Sınavı ForumuFaced EÄŸitim & Danışmanlık KursuÖğrencilerimizin YorumlarıTopic: baÅŸarının sırrı
Gitmek istediÄŸiniz yer: