Almanca & Hollandaca Dil & Uyum Sınavı ForumuFaced Eğitim & Danışmanlık KursuÖğrencilerimizin YorumlarıTopic: faced eğitim
Sayfa: [1]   AÅŸağı git
Yazdır
Gönderen Konu: faced eÄŸitim  (Okunma Sayısı 1358 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mutant
Administrator

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #2 : Kasım 16, 2008, 02:11:35 ÖS »

Abdülkerimmm:)
Çok tebrik ediyorum, hollandaca uyum sınavından geçmesinden en mutlu olduğum kursiyerlerimizden biri de sensin..Zor günler bitti inşallah...Herzaman iyi haberlerini bekliyoruz..Hollanda da güzel, mutlu ve umutlu yarınlara...
Demet

a.kerim
Newbie
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1 : Kasım 05, 2008, 04:14:16 ÖS »

merhaba arkadaslar gercekten cok uzun bır gündü benim için az önce sınavdan çıktım ve kursa geldım ve birÅŸeyler yazıyım dedım öncelikle ben filiz hocama çok çok teÅŸÅŸekkür ediyorum o olmasaydı geçemezdim çünkü sınav gerçekten zordu ve bize emeÄŸi cok oldu ve benim bu kursu seçmem büyük ÅŸans bır ay once kara kara dusunuyordum ne yapıyım ne edıyım dıye gercekten ıyı yapmısım buraya gelmekle bıde ben ankara dısından geldım bodrumdan geldım kalacak yer sorunu kafamda vardı ordada sorun yasamadım buraya yakın yurt tavsıye ettı ler ve gercekten cok guzel 3 hafta gecırdım burda ortam cok guzel filiz hoca çok iyi ya gercekten arkadaslar faced eÄŸitim bır numara faced eÄŸitime çok teÅŸÅŸekkür ediyorum demet hanıma cem beye burda calısan mustafaya hersey ıcın sagol sızı unutmayacam ve ınsallah vızeyı almaya geldıgımde kursu zıyarete gelecem herkesın sevdıgıne kavusması dıleÄŸiyle sevgiler saygılar 

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
 Almanca & Hollandaca Dil & Uyum Sınavı ForumuFaced EÄŸitim & Danışmanlık KursuÖğrencilerimizin YorumlarıTopic: faced eÄŸitim
Gitmek istediÄŸiniz yer: