|
mutant
|
 |
« Yanıtla #18 : Åžubat 19, 2010, 09:08:56 ÖS » |
|
Neeeee 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mutant
|
 |
« Yanıtla #17 : Ocak 19, 2010, 04:26:48 ÖS » |
|
Burhaaannnnn  Gittin ama bizi unutmadın ne güzel senden haber almak.Herşey yolunda mı?.iş güç ne oldu? Nasılsın? Alıştın mı oralara? Bize yaz olur mu?? Sevgiler Demet
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Filiz Hoca
|
 |
« Yanıtla #16 : Ocak 18, 2010, 11:33:42 ÖÖ » |
|
selam çeçen Burhan, 1 haziran grubu yok ama Fılız hoca hala burda ne kadar vefalı oldugunuzu goruyoruz inş. keyfın yerındedır kendıne ıyı bak selamlar ......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*(BuRHaN)*
|
 |
« Yanıtla #15 : Temmuz 01, 2009, 10:36:49 ÖS » |
|
Demet hocam tek cümle ile;siz bu övgülere layıksınız. :
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mutant
|
 |
« Yanıtla #14 : Haziran 30, 2009, 10:39:33 ÖÖ » |
|
Ali çok teşekkürler.Bu kadar övgüye bende Mehmet gibi söyleyecek birşey bulamıyorum. Ama bana kutup yıldızını uygun görmeni (yol ve yön gösteren yıldız) sevdim. Sizlerde yüreği, pırıl pırıl insanlarsınız ve hepiniz Hollanda'da birer yıldız gibi parlayacaksınız. Asıl Faced eğitim sizleri tanıdığı için çok şanslı... Sevgilerle,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mehmetcumalı
|
 |
« Yanıtla #13 : Haziran 29, 2009, 11:03:24 ÖS » |
|
Ali kardeşimin bu övgü dolu cümlelerinden sonra bana yazıcak bişey kalmamış sizlerle aynı çatı altında bulunmak çok güzeldi ve bu kadar sağlam dostluklar için faced-egitim'e teşekkürü bir borç bilirim yarında 30.06.09'da Burhan'la sınavımız var,inş. bizde kazananlar arasında yerimizi alıcaz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
konyalı_ali
|
 |
« Yanıtla #12 : Haziran 29, 2009, 10:54:29 ÖS » |
|
bu arada hocalarımıda unutmadan güneşimiz:Filiz hocamız gökkuşağımız:hümeyra hocamız kutup yıldızımız:Demet hocamız dolunayımız:Cem hocamız hepinizi burhan kardeşimin dediği gibi iyiki tanımışız.... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
konyalı_ali
|
 |
« Yanıtla #11 : Haziran 29, 2009, 10:50:01 ÖS » |
|
ewt 1haziran gurubuda bitmiş bulunmaktadır,gökten biryıldız daha kaydı ve bir efsane daha sona erdi ama 4 tane efsane gibi arkadaş kazandım
1-)fatih 2-)burhan 3-)mehmet 4-)maviÅŸ mehmet
bu efsane takımı için faced eğitime sonsuz tşk.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*(BuRHaN)*
|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 21, 2009, 03:27:49 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mutant
|
 |
« Yanıtla #9 : Haziran 21, 2009, 02:59:28 ÖS » |
|
Şu çok önemli arkadaşlar, forumu okurken dikkatimi çekti.Telefondaki ikna edici ve teselli edici ses diye benden bahsetmişsiniz.Öncelikle çok teşekkür ederim:) Bir çok arkadaşımız bizi Ankara'nın dışında arıyorlar bazı Arkadaşlarımız çok uzaklardan aryorlar..Bizler yaptığımız işin arkasındayız ve kendimize güveniyoruz.Ama arayan kişiler haklı olarak güven problemi yaşıyor ve kafaları karmakarışık.Başka yerleri arıyorlar kimileri diğer kursları kötülüyor ve en iyisi kendileri olduğunu söylüyorlar.Biz 2 ayda kurs veriyoruz 3 haftada hollandacamı öğrenilir diyorlar, ama bizim hergün ders vermemize rağmen onlar haftada 3 gün ders verdiklerini söylemiyorlar.Sonuçta program ve ders saati aynı ama sanki çok daha fazlasını veriyorlar veya bizim az verdiğimiz izlenimini yaratıyorlar.Bunun gibi bazı etik olmayan yalanlarla iknaya uğraşıyorlar.Birçok örneğini gelen öğrencilerden duyuyoruz.
Oysa bizim böyle bir kaygımız yok...Biz, bize gelen öğrencileri sayfamızda referans veriyoruz, burada foruma yazıyorlar, resimleri yayınlıyoruz, trt röportajını, hollandadan gelen heyetin fotoğrafını ekledik..Başarımız ortada.. Kimseyi kötülemiyoruz ama iddia ediyorum ki biz bu işi biliyoruz.Belki de telefondaki sesin ikna edici olması kendimize olan bu güvenden kaynaklanıyor. Bize güvenen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Ailemize hoşgeldiniz:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*(BuRHaN)*
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 20, 2009, 04:36:08 ÖS » |
|
1haziran gurubundan dilek2 arkadaşımız sınavı geçti,24'ündede fatih,gülsüm ve dilek1 arkadaşlarımızın sınavları var,sıra sizde arkadaşlar,sonraki haftada bizde
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fatih
|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 14, 2009, 08:31:05 ÖS » |
|
slm. Kurs için ilk önce araştırma yapmak istedim en iyi egitim veren hangisi neresi ve internette araştırmaya başladım.ilk karşıma cıkan FACED egitim oldu aradım bilgi alıp degerlendirmek istiyordum.Demet hanım çıktı telefona kurs için bilgi almak istedigimi söyledim.o kadar güzel ve ikna edici konuşuyordiki harici bir kursla görüşme fikri kalmamıştı.Söylenen gün ve saatte gittim detayları görüşmek için merakta vardı biraz ama kapı açıldı güler yüzle sıcak kanlılıkla karşılaştım merakım kalmamıştı artık.cem beyle filiz hocamla tanışmıştık ama beni ençok ikna eden söz 'ikinci aile ne hoş geldin'di.Şuan ikinci hafta bitti ve hepimiz bir aile gibiyiz.inş kurstan sonrada hollandaya gittigimizdede arkadaşlıgımız devam eder.Böyle güzel bir ortam oluşturdugunuz için teşekkürler FACED EGİTİM.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*(BuRHaN)*
|
 |
« Yanıtla #6 : Haziran 11, 2009, 09:09:43 ÖS » |
|
bu arada ismet seni hatırlıyorum kardeşim  15dk'lığına bizim derse bile misafir olmuştun;)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ismetgumus
|
 |
« Yanıtla #5 : Haziran 11, 2009, 08:37:27 ÖS » |
|
sizinde dediğiniz gibi bizim söylediklerimiz tamamen sizin bize wermiş oldugunuz güven ve doğru eğitimden kaynaklanıyor sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır..
NOT : Bu arada kesinlikle parayla tutulmadık bana para werselerde ben kimseye şekerlikl yapmazdım ama bu insanlar bu şekerliliğin cok daha fazlasını hakediolar herkese cok tesekkürler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*(BuRHaN)*
|
 |
« Yanıtla #4 : Haziran 11, 2009, 08:12:22 ÖS » |
|
kesinlikle haklısınız Demet hanım,ilk sizle konuştum,hatta bu kaygılarımı ilk sizle paylaşmıştım hatta ve hatta kursun adresini bile sizden almıştım ozaman düzeltiyorum; nasıl nasıl nasıl diye diye Ankaraya gelmeden önce kursu aradım ve ''İLK'' olarak Demet hanım'la tanışma ve konuşma fırsatı buldum ve o ikna-teselli edici sesin cesareti ile Ankaraya geldim ve 1haziranda faced-eğitim kapısının zilini çalınca,güler yüzüyle Cem bey kapıyı açtı,sonra Filiz hocamızla tanıştık derken tam 8gün geçti,şimdi ise beynimde oluşan,soru işaretleri ile karışık korku tabularını yavaş yavaş yıkmaya başladım DEMİYECEM,BUGÜN İTİBARİ İLE O TABULAR YIKILMIŞ BULUNMAKTADIR    SAYGILAR.........
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|