|
Hanifi
|
 |
« Yanıtla #33 : Mayıs 26, 2010, 08:57:32 ÖS » |
|
mutlulukların mimarı sevgili faced ailesine gönulden teşekkür ederım  hepside o kadar guzel ınsanlar ki söylenecek en güzel sözü bıle az goruyorum onlar için filiz hocam çok geçmiş olsun güzel haber insaallah azda olsa moral olmustur humeyra hocam demet hocam sızede burdan sonsuz teşekkurler destegınız için çok teşekkur ederım BAŞARILARINIZIN DEVAMI ARDI KESİLMEYECEK BILIYORUM SAYGILAR HANİFİ........ ;)VİZEM ÇIKTI
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mutant
|
 |
« Yanıtla #32 : Mayıs 15, 2010, 01:25:26 ÖS » |
|
Yaşasınnnn ne güzel haber bekliyoruz Burhan 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*(BuRHaN)*
|
 |
« Yanıtla #31 : Mayıs 15, 2010, 03:03:51 ÖÖ » |
|
Burhanbaşlıgı değiştirmişsin.Rekorların adamı 
1o. ayda geliyorum Demet hocam,ilk isim sizleri ziyaret etmek olucak SAYGILAR...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mutant
|
 |
« Yanıtla #30 : Mayıs 10, 2010, 10:00:19 ÖÖ » |
|
Burhanbaşlıgı değiştirmişsin.Rekorların adamı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mutant
|
 |
« Yanıtla #29 : Mayıs 10, 2010, 09:56:22 ÖÖ » |
|
Güzel habere az kaldı Hanifi sabır...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hanifi
|
 |
« Yanıtla #28 : Mayıs 04, 2010, 07:57:50 ÖS » |
|
hoş bulduk demet hocam evet bayabı sansızlık hayırlısı ya bu cuma gunu yada pazartesı gunu cevap kesın gelır ınsaallah hayırlısı olur burdan arkadaslara fılız hocamın anlattıgı bır cumleyı aktarmak ıstıyorum nişanlı olan arkadaşlarımız ıcın ama ordakı ınsanlar bız turklerın resmı nıkah olmadan evlılığimizin sahte olma suphesınde bulunuyorlarmıs onun ıcın evlılık ama partnerf aracılıgıyla gıtmek ısteyenler zaten farklı olur bızım kı gorucu usuluydu zavallı kızdan turkıyeye gırıs çıkıslar yok bılmem beraber çekılmıs foto daha neler neler ılk vızeyı bu yuzden ıptal ettım ıkıncısındede pasaportun bos sayfaları eksıkmıs gonderdık ama gıcıklık yapıp gec kaldınız deyıp dosyayı kapattıla su an 3. vızeyı beklıyoruz ınsaallah olur burdan fılız hocam humeyra hocamada saygılarımı sunuyorum demet hocam sızede gorusmek uzre alarsmarladık saygılar.........
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mutant
|
 |
« Yanıtla #27 : Mayıs 04, 2010, 12:36:54 ÖS » |
|
hahaha hoşgeldin sende Hanifi  Bu arada gercekten şansızlıkların oldu vizeyle ilgili ama bu kez inşallah hallolacak allahın izniyle..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 04, 2010, 12:38:44 ÖS Gönderen: mutant »
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mutant
|
 |
« Yanıtla #25 : Nisan 24, 2010, 10:38:51 ÖÖ » |
|
Cecen Burhan bizlerde seni çok özledik gerçekten ne zaman geliyorsun, gerçi gideli ne kadar oldu artık hatırlamıyorum yazın izne gelince mutlaka uğra emi:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*(BuRHaN)*
|
 |
« Yanıtla #24 : Nisan 23, 2010, 01:51:59 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mutant
|
 |
« Yanıtla #23 : Mart 31, 2010, 02:16:50 ÖS » |
|
bak bu ölçülü olmuş Burhan:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*(BuRHaN)*
|
 |
« Yanıtla #22 : Mart 24, 2010, 10:37:43 ÖS » |
|
Burahn canın sıkılmış senin oralarda galiba kıyamam sanaa  Bu kadar gülen yüz yapınca sayfa kitleniyor müsadenle çoğunu silmek zorundayım  İyi misin herşey yolunda mı??? Sevgiler..
dikkat cekmek istedim Demet hocam,nasilsiniz,hepinizi cok ama cok ozledim,ins. hersey yollundadir,surekli olarak forumu takip ediyorum,basarilarinizi ogrencilerinizin yaptigi yorumlarla takip ediyorum,izne geldigimde ilk isim sizleri ziyaret etmek olucak,hepiniz teker teker kendinize cok iyi bakin:cunku ayri ulklerde birbirine kavusmayi bekleyen cok cift var,hepinizi cok seviyorummm
CECEN BURHAN
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mutant
|
 |
« Yanıtla #21 : Mart 22, 2010, 01:30:47 ÖS » |
|
Burahn canın sıkılmış senin oralarda galiba kıyamam sanaa  Bu kadar gülen yüz yapınca sayfa kitleniyor müsadenle çoğunu silmek zorundayım  İyi misin herşey yolunda mı??? Sevgiler..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*(BuRHaN)*