Almanca & Hollandaca Dil & Uyum Sınavı ForumuFaced Eğitim & Danışmanlık KursuÖğrencilerimizin YorumlarıTopic: GORUNTULENME REKORU KIRAN `BASLIK`(1haziran2009 grubu)
Sayfa: [1] 2 3 4   AÅŸağı git
Yazdır
Gönderen Konu: GORUNTULENME REKORU KIRAN `BASLIK`(1haziran2009 grubu)  (Okunma Sayısı 8279 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
*(BuRHaN)*
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #48 : Mayıs 21, 2011, 07:15:59 ÖS »

:)

mutant
Administrator

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #47 : Ocak 07, 2011, 12:53:30 ÖS »

Çok teşekkür ediyoruz Burhan'cım..Ama hani izne gelince uğrayacaktın.Gözümüz yollarda kaldı:)

*(BuRHaN)*
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #46 : Ocak 03, 2011, 01:15:11 ÖS »

sevgili Demet hocam ve Filiz hocam umarım herşey yolundadır,başarılarınızın takibini web sayfanızdan takip ediyorum ve kendi adıma bende gurur duyuyorum,çünkü bende bir FACED EGİTİM'liyim,umarım herşey yolundadır,kendinize çok iyi bakın,HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN

BAÅžARILAR...............

esra
Guest

E-Posta
« Yanıtla #45 : AÄŸustos 26, 2010, 11:08:24 ÖÖ »

evet geliyorum valla biletleride aldim degmeyin keyfime =) ins. hava guzel olur. Burda yagmur gomekten daral geldi biraz gunes yuzu goreyim. Simdiden cayin kokusu burnuma gelmeye basladi bide semaver cayi ohh mis gibi. Oruclu oruclu canim cekti =) cok zor burda tutmasi:( saat 9 da aciyoruz oraya gore 10 oluyo. yani resmen demet abla migdem belime yapisiyo =) Filiz hocama burdan sevgiler. Optm seni demet ablacim.

gorusmek dilegi ile... ESRA

mutant
Administrator

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #44 : AÄŸustos 25, 2010, 10:38:25 ÖS »

Eeee Burhan Türkiye'ye geliyorum dedin bi daha sesin çıkmadı.Yani gelipte uğramamazcılık etmedin dimi?:)
Yoksa sana Burak mı demeliydim hııııı?:)))

mutant
Administrator

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #43 : AÄŸustos 25, 2010, 10:23:20 ÖS »

Yaşasın Ekimde buradasın yani :)
Valla hepinizi özlüyoruz..Bütün semaver sana feda olsun Esracım:)
Dersleri düşünme sen herşeyin üstesinden gelirsin..
Dört gözle bekliyoruz seni.
Görüşmek üzere:)
Sevgiler.
>Demet

esra
Guest

E-Posta
« Yanıtla #42 : AÄŸustos 18, 2010, 02:49:20 ÖS »

200 ogrenci. Masallah diyelim nazar degmesin :) valla demet abla dersler gittikce zorlasiyor B1 sectim tamamen dil uzerine bakalim nolacak hayirlisi :) bu arada geliyorum turkiyeye. biraz gec olacak ama olsun tasimi topragimi ozledim. 15 ekimde geliyorum :D demet abla soyle guzel bi cayini icmeye gelirim :)

kendinize iyi bakin ...

mutant
Administrator

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #41 : Temmuz 02, 2010, 12:17:16 ÖS »

Esra'cımm:))
Hatırlamazmıyım seni..Herşey yolunda anlaşılan çok sevindim.Çiğdemede çok selam söyle ne güzel sizleri orada da birlikte görmek, birbirinize destek olduğunuzu görmek.
Evet Esra'cım her gün biraz daha büyüyoruz sizin sayenizde her gecen öğrenci bize yeni öğrenciler göndermey devam ediyor.Çok şükür 200 üzerinde öğrencimizi Hollandaya göndermenin keyfini yaşıyoruz.Faced eğitimin bu başarısıyla ekip olarak gurur duyuyoruz.Hepinizi özlüyoruz ayrı ayrı anılarımız var herkesle..

Burak'cım iyi haberlerini almak mutlu ediyor bizde seni çok özledik en vefalı öğrenci madalyasını sana takıcağız ;D

hanifi darısı sana olsun.Gittin bakalım oralara senden de iyi haberler bekliyoruz artık..
Sevgiyle kalın..
Demet

gulaybasaran
Guest

E-Posta
« Yanıtla #40 : Temmuz 02, 2010, 12:06:48 ÖÖ »

slm hanifiiii tsk ederim övgülerin için oturumunu almana cok sevindim bizi unutma haa  ;D
bizler burdayız filiz hocan,demet hanım,hümeyra hanım vede ÅŸehri hoca  ;)unutma biz bir aileyizzzz.....
Gülay Başaran........................

Hanifi
Newbie
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #39 : Temmuz 01, 2010, 02:05:43 ÖS »

vay vay vay  buragim benim  ben sana  ne  dedim  sikma  kendini  gecersin duvara  attigin yumuruk   bosa  simdi  sen git duvardan ozur dile   ;D ;D ;D ;D ;D tebrik  ederim    bahtiyar  senide  tebrik  ediyorum  size  ben o gece  o kadar    nasihatlari bosa vermedim  gittiginiz  yer faced ise hele  egitimcinizde filiz hocaysa   sorun yok dont panik neyse  tekrardan tebrik ediyorum sizi allaha  emanet olun beni  soracaksaniz iyiyim 1 hafta sonra oturumu aliyorum buraya  gelince  goruselim sizlerle  degerli insanlar  bulmak zor  bu zaman da   kardeslerim benim :D :P ;D ;D gullu ablamin espirileri kopariyor zaten adami emin gidenler en cok onu sevecek  gulllu alem sana hasta kizzzzz :P

Hanifi
Newbie
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #38 : Temmuz 01, 2010, 01:47:33 ÖS »

slm gulay aba  ;D nasilsin hayat  nasil  gidiyor......!!!! demet abla  humeyra  hoca  filiz hocaya burdan sevgiler saygilar  gorusmek uzre  ozledim yine  sizleri  valla  sevgiyle kalin  :-* :-* :-*

*(BuRHaN)*
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #37 : Haziran 30, 2010, 06:39:19 ÖS »

:D               ;D            8)            :)          ;)

esra
Guest

E-Posta
« Yanıtla #36 : Haziran 29, 2010, 01:35:45 ÖS »

demet abla nasilsin ? hatirladin mi beni :) ben seni hic unutmadim. kurs da durumlar nasil? takip ettigim kadariyla faced ailesi gittikce buyuyor.burda sizin kulaklarinizi cinlatiyorum devamli :D bide cidoyla yan yana gelince kopuyoruz gulmekten cunku cok degisik bi gruptuk biz :D her telden vardi bizde. aklima geldikce hala guluyorum. suan dersteyim dictee yaptiryo docent :D demet abla msnin yok bende goruselim devamli baglantimiz kopmasin :) optm kendinize cok cok iyi bakin.

sevgilerimle Esra

*(BuRHaN)*
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #35 : Haziran 10, 2010, 01:22:57 ÖS »

Demet hocam hersey yolunda,para-is-saglik hersey yolunda,tek sorun Turkiyeyi sizleri cok ozledim ve ayrica buradan ogrencilerinizin yaptigi yorumlardan basarilarinizi takip ediyorum ve bir faced egitimli olarakta kendi adima gurur duyuyorum,hepinizi cok ozledim,yakin bir zamanda gelicez ve ilk isim sizleri ziyaret etmek olucak

SAYGILAR ve BASARILAR 

mutant
Administrator

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #34 : Haziran 03, 2010, 10:40:15 ÖÖ »

Hanifi gözün aydın nihayet :D
Gitmeden göreceğiz seni dimi? hıııı?:)
Burhan gülmede 2 kelime yaz napıyorsun, iş güç para ne alemde ;D
Demet

Sayfa: [1] 2 3 4   Yukarı git
Yazdır
 Almanca & Hollandaca Dil & Uyum Sınavı ForumuFaced EÄŸitim & Danışmanlık KursuÖğrencilerimizin YorumlarıTopic: GORUNTULENME REKORU KIRAN `BASLIK`(1haziran2009 grubu)
Gitmek istediÄŸiniz yer: