Almanca & Hollandaca Dil & Uyum Sınavı ForumuFaced Eğitim & Danışmanlık KursuÖğrencilerimizin YorumlarıTopic: Ben aile birleşimi için değil mesleki ve akademik amaçlarla geldim ve istediğimi
Sayfa: [1]   AÅŸağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Ben aile birleÅŸimi için deÄŸil mesleki ve akademik amaçlarla geldim ve istediÄŸimi  (Okunma Sayısı 3038 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ismetgumus
Newbie
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #6 : Haziran 26, 2009, 08:57:29 ÖS »

Öncelikle sınawı kazandıgın için tebrik ederim sewgili Uygar'cığım...
İnan cok sewindim her ne   kadar rekabet etsemde sizlerle asıl amaç be hedef hepimizin sınawı geçmesiydi ve nihayetinde de geçtik..FACED AİLESİne katıldıgım için kendimi ÅŸanslı sayıyorum ve teÅŸekkür ediyorum.. Ama sen yinede Almanya da çıkma karşıma ne demek benigeçmek ki 1 puanla :) :) :) :) :)

Şaka şaka tabiikii sizlerle tanıstıgım için mutluyum inş... Almanya da da tr dede muhabbetimiz dewam eder.Tüm hayatında basarılar

mutant
Administrator

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #5 : Haziran 26, 2009, 02:13:52 ÖS »

Uygar yürekten kutluyorum :D

Bugün aldığımız 3. güzel haber.Biz bu güzel haberlere alıştık ama yinede her birinizde sevinçimiz ve heyecanımız aynı oluyor.

87 puanla rekoru kırdın, 1 puanla İsmeti geçtiğin için İsmet biraz bozulacak ama:)

Sen aile birleşimi için değil akademik kariyer için gelen öğrencilerimizdendin.Bir gün okul bitince belki geri geleceksin belki de Almanya'da biriyle evlenip kalacaksın.her ne olacaksa senin için en iyisi olsun..
Başarını üniversitedeki kariyerinde devam ettirmeni diliyorum.
Ailemize katıldığın için mutluyuz....
Sevgilerimle,
demet
« Son Düzenleme: Haziran 27, 2009, 02:32:09 ÖÖ Gönderen: mutant » Logged

mutant
Administrator

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #4 : Haziran 24, 2009, 12:40:11 ÖÖ »

Bu güzel puanlar için hepinize teşekkür ediyor ve sizi yürekten kutluyoruz arkadaşlar :D

ismetgumus
Newbie
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #3 : Haziran 23, 2009, 02:28:50 ÖS »

Öncelikle bugün Almanca sınawına girdiğin için teşekkür ediyor ve sınawının iyi geçtiği içinde sewiniyorum Uygarcım....

Gurubumuzda kazanamayan kalmadı

1. İsmet GÜMÜŞ         = 86
2. Zeynep KÜÇERGÜN = 80
3. A.Fevzi KART          = 73
4. Ayhan ATAK           = 70

İnÅŸ.. Uygar HIZAL        = GEÇTİ Olucak. Gerçi biz senin bu baÅŸarıyı elden ediceÄŸinden eminiz ama yinede byük bir heyecanla sınaw sonucunu bekliyoruz... Umarım kazanırsın ve sonucun geldiÄŸinde forumda bizlerle paylasırsın...

mutant
Administrator

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #2 : Haziran 13, 2009, 01:46:36 ÖS »

Bu güzel mesajından dolayı gerçekten çok teşekkür ederiz.
Evet aslında çoğunlukla aile birleşimi için gelen arkadaşlarla ders yapıyoruz.Ama zaten onların aldığı eğitimde tüm kurslarda verilen A1 seviyesi temel düzey Almanca kursu.Dolayısiyle aslında sadece aile birleşimi için değil herkese ve her amaca açık bir kurs, tıpkı akademik seviyede senin de aldığın gibi.Hızlandırılmış olması yani hergün ders yapılması bir anlamda kısa zamanda çözüm ve sonuç getiriyor kursa katılan herkese.
Senin için iyi bir baÅŸlangıç oldu.Bundan sonra Almanya da devam etmek istediÄŸin akademik kariyerinde baÅŸvuru, görüşme ve  yazışma gibi tüm iÅŸlemlerinde elimizden geleni yapacağımızdan endiÅŸen olmasın...Umarım seni de Almanya'da cem ile benimde bir ara öğrencisi olduÄŸumuz Makine konusunda oldukça baÅŸarılı Siegen Üniversitesinin öğrencisi yaparız:)
Herşey gönlünce olsun.
Bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum..
Demet

uygar
Newbie
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1 : Haziran 13, 2009, 11:09:48 ÖÖ »

Öncelikle herkese merhaba , bu ilk mesajım olduÄŸu için biraz kendimi tanıtayım , ben 28 yaşında Orta DoÄŸu Teknik Üniversitesi mezunu , iyi derecede ingilizce bilen 3-4 yıllık mesleki deneyime sahip bir makina mühendisiyim , bunları ÅŸunun için yazıyorum gerçekten dil öğrenmenin ne demek olduÄŸunu , zorluklarını , baÅŸarıya götüren adımları, bir dil eÄŸitim kurumunun ve eÄŸitmenlerinin hangi ÅŸekilde niteliklere sahip olması gerektiÄŸini az çok geçmiÅŸ tecrübelerimden biliyorum. İşte bütün bu açılardan bakarak , Faced EÄŸitim de aradığımı tam olarak bulduÄŸumu söyleyebilirim. BaÅŸta bizde emeÄŸi çok geçen, hepimize moral ve enerji aşılayan  MEHTAP Hocam olsun , birebir ilgisiyle verdiÄŸi fikirlerle ve yaptığı jestlerle CEM  Bey olsun , o güler yüzlü karşılamaları ve hoÅŸ sohbetlerinin yanında aslında kursun görünmeyen yükünü almalarıyla Arzu Hanım ve Demet Hanım olsun , hepsine teÅŸekkürü borç bilirim. 

Almanca benim için mesleki açıdan gerekli heryerde  karşıma çıkan , ancak hala korktuÄŸum çekindiÄŸim bir dildi. Cem Beyle konuÅŸtuktan sonra (kendiside Makina Mühendisidir) , endiÅŸelerim ortadan kalktı , ve ÅŸuan A1 seviyesinde Almancayı ankarada belki Türkiyede
öğrenebileceğim en hızlı ve en sıcak ortamda öğrendim.İşte bu noktada Faced Ailesi ve Mehtap Hocamla tanışmayı sadece , aile birleşimi için gelecek arkadaşlara değil , almancaya akademik ve profesyonel hızlı bir başlangıç yapmayı düşünen isteyen tüm arkadaşlarada öneririm.
Herkese saygılar ve selamlarımla..

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
 Almanca & Hollandaca Dil & Uyum Sınavı ForumuFaced EÄŸitim & Danışmanlık KursuÖğrencilerimizin YorumlarıTopic: Ben aile birleÅŸimi için deÄŸil mesleki ve akademik amaçlarla geldim ve istediÄŸimi
Gitmek istediÄŸiniz yer: