Almanca & Hollandaca Dil & Uyum Sınavı ForumuFaced Eğitim & Danışmanlık KursuÖğrencilerimizin YorumlarıTopic: FACED anlatılmaz yaşanılır
Sayfa: [1] 2 3   AÅŸağı git
Yazdır
Gönderen Konu: FACED anlatılmaz yaÅŸanılır  (Okunma Sayısı 1968 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
*(BuRHaN)*
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #36 : Eylül 02, 2009, 12:44:01 ÖS »

bende şaşırdım,bizden geç başladı kursa,bizden erken vizesi çıktı,vallahi bravo,hayırlı olsun.Fatih ve ben hala bekliyoz demet hocam,nasıl iş anlamadık valla :) :)

mutant
Administrator

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #35 : Eylül 01, 2009, 06:36:17 ÖS »

Burhan Merhaba:)
İzmirli Fatih sizden sonra geldi kursa temmuzda yani bak 2 de gidiyormuş..Ona hayırlı uğurlu ve yolu açık olsun.
Sıra sizede gelecek.Artık stres yapacak bişey kalmadı sabırlı olun.Geç olsun güç olmasın dimi ama:)
Bu arada vizenizi almaya geldiğinizde uğramazsanız kızarım valla:)
Vizeler gelir gelmez haber verin.
Görüşürüz..

*(BuRHaN)*
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #34 : AÄŸustos 30, 2009, 12:38:50 ÖS »

Demet hocam sınavı hallettik,şimdide vizeyi beklioz,şimdide vize stresi başladı

ÖMÜR BÜTER,STRESS BİTMEZ ;D ;D ;D

mutant
Administrator

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #33 : Haziran 30, 2009, 10:23:52 ÖÖ »

HoÅŸgeldinnn Aliii:)

Mehmet ve Burhan başarılar diliyorum.Sınavı geçeceğinizden eminim.Panik ve stres yapmayın yeter...Allah yardımcınız olsun..
Demet

mehmetcumalı
Newbie
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #32 : Haziran 29, 2009, 11:08:57 ÖS »

ilk başta gözümüz aydın çünkü ''gariban alimiz'' geldi çok mutluyum.FACED-EGİTİME HAYIRLI OLSUN

yarın 30.06.09 büyük gün,inş. alicim başarıcaz

konyalı_ali
Newbie
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #31 : Haziran 29, 2009, 10:42:50 ÖS »

yarın değerli kardeşlerim (burhan ve mehmet) sınavları var,inş.onlarda yüzlerinin akı ile bu sınavdan çıkacaklar.

bu arada faced-eğitim ailesinin gözü aydın,çünkü ben konyadan döndüm
« Son Düzenleme: Haziran 30, 2009, 12:57:12 ÖS Gönderen: mutant » Logged

mutant
Administrator

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #30 : Haziran 27, 2009, 02:23:00 ÖÖ »

Saol Burhan valla sizde iyiki varsınız:)
iyi ki faced eğitimden kopamıyorsunuz, kurs bitmesine rağmen hergün sizi görmekten bizde çok mutluyuz..Bu gidişle biz hollandaya gelip sizi topluca ziyaret edecez, özlediğimizde:)
Ewet balayına birlikte gidecek kadar sağlam arkadaşlıklar kurdunuz hemde 3 hafta gibi kısa bir sürede.
Devamını diliyorum ömür boyu.

*(BuRHaN)*
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #29 : Haziran 26, 2009, 09:41:12 ÖS »

Hocam size tatlı bela olmak bile çok güzel,burada bukadar güzel ve sağlam dostluklar kuracağım aklımın ucundan bile gelmezdi,Ankarada geçirceğim 3hafta kabus gibi geliyordu,şimdide sizinde gördüğünüz gibi ''faced egitim'den'' kopamıyorum.
(hergün sıcakta 45dk etlik-kızılay arası otobüs eziyetine rağmen )

İYİKİ VARSINIZ  :D

mutant
Administrator

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #28 : Haziran 23, 2009, 11:15:20 ÖÖ »

Fatih,
Sizin gibi tatlı belaların her zaman başımızın üstünde yeri var..Bende üzülüyorum her kurs bitiminde ama yapacak birşey yok.Siz sınvları alıp sevdiklerinize kavuşuyorsunuz, biz de burda kalıyoruz:(
Ama sizler başarın ve mutlu olun her zaman..Daha çoook başarmanız gereken sınavlar var bu hayatta.Umarım her birinden bu sınava hazırlanırken olduğu gibi mutlu ve umut dolu olursunuz.Ve her birinde en az bunun kadar başarılı olursunuz:)

Burhan,

İstersen buna kısaca "Faced Kardeşliği" de, yakıştı gerçekten :)
« Son Düzenleme: Eylül 24, 2009, 02:24:36 ÖÖ Gönderen: mutant » Logged

*(BuRHaN)*
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #27 : Haziran 21, 2009, 06:07:33 ÖS »

kesinlikle kardeşim,ama allah izin verirde hollandaya gidersek ben kopmuyacağımızdan eminim,daha sen,ben,mehmet,ali yapacağımız çok şeyler var,daha yeni başlıyoz ve bu kardeşliğe sebeb olan faced-eğitimede sonsuz tşk

bu arada GARİBAN ALİ'miz salı günü burda

fatih
Newbie
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #26 : Haziran 21, 2009, 05:30:03 ÖS »

burhanım her kursiyerler bızım gıbı olmaz,bizim gibi ortam kuramazlar bırak jem bey okey takımı almayı oraya okey salonu kursa bile bazılarında iÅŸe yaramaz. ama gerçekten çok üzülüyorum  :'( kurs bitti sınav günü yaklaÅŸtı ordan ayrılmak  :'( ÅŸimdiden özledim bile.inÅŸallah bir birimizden kopmayız ve bu arkadaslıgımız,kardesligimiz her daim surer.bu arada demet hanım bizden kurtuluÅŸunuz yok biz sizin başınızın tatlı belalarıyız ;D

*(BuRHaN)*
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #25 : Haziran 21, 2009, 04:24:44 ÖS »

demet hanım aslında çok iyi bir fikir,kursiyerlerin çoğu şehir dışından geliyor,ben ve ali gibi,saat 14:00'da ders bitiyor,şehir dışından gelen kursiyerler sağa sola takılıcaklarına,kursta bu tarz aktivitelerde hem bir arada olurlar,hemde oynarkende terimleri hollandaca veya almanca söyleyip aynı zamanda bi kaç şey daha öğrenebilirler

güzel fikir

mutant
Administrator

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #24 : Haziran 21, 2009, 03:52:15 ÖS »

hahaha bizde kursiyerlerimizi ve yaptığımız işi seviyoruz gerçekten..Gidiyorsunuz ama aklımız sizde kalıyor:)
o yüzden "Faced Eğitim" diye bir hesap ve "Hollanda & Almanya aile birleşimi" diye de bir grup açtım facebookta, böylece tüm giden öğrencileri orada toplayıp en azından foruma yazmasalar bile oradan haberleşebiliriz.ve sizlerde birbirinizi bulabilirsiniz.Dayanışma heryerde önemli.Orda arkadaşlarınız görün, hatta daha önece gidenleri yeni sizden sonrakileri görün.Sonuçta bu verdiğiniz mücadelede yanlız değilsiniz...

Okey takımına gelince benim daha iyi bir fikrim var.Ben kursa hollandaca tabu oyununu almaya karar verdim.Nasıl ama ;D

*(BuRHaN)*
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #23 : Haziran 21, 2009, 03:24:06 ÖS »

hocam forum'uda sevdim,kursuda sevdim,siz değerli hocalrımıda sevdim,inanın ayrılmak çok zor olucak,okadar güzel bir iletişim ve sıcak bir ortam tutturmuşsunuzki,insanı kendine bağlıyor,bide unutmadan,cem bey kurs'a okey takımı alıcaktı noldu ;D ;D ;D

mutant
Administrator

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #22 : Haziran 21, 2009, 03:12:15 ÖS »

hahaha Burhan sen bu forumu sevdin atraksiyonlara bile başlamışsın.Ben bile farkında değilim bu şekilde kayan yazı yazılabileceğinin:)

Sayfa: [1] 2 3   Yukarı git
Yazdır
 Almanca & Hollandaca Dil & Uyum Sınavı ForumuFaced EÄŸitim & Danışmanlık KursuÖğrencilerimizin YorumlarıTopic: FACED anlatılmaz yaÅŸanılır
Gitmek istediÄŸiniz yer: