Almanca & Hollandaca Dil & Uyum Sınavı ForumuFaced Eğitim & Danışmanlık KursuÖğrencilerimizin YorumlarıTopic: alamancımı olduk şimdi:)
Sayfa: [1]   AÅŸağı git
Yazdır
Gönderen Konu: alamancımı olduk ÅŸimdi:)  (Okunma Sayısı 320 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mutant
Administrator

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #3 : Haziran 21, 2009, 03:07:26 ÖS »

Ayhan Tebrik ediyorum seni ve Zeynep'i..
Sınavı geçeceÄŸiniz bir an bile şüphe duymadım ama bu puanlar gerçekten oldukça yüksek puanlar.Bu yüzden biz size teÅŸekkür ediyoruz.İyi  bir eÄŸitimden geçtiÄŸinizin ispatıdır bu puanlar bizim ve herkes için.Çünkü hepiniz geldiÄŸiizde tek kelime Almanca bilmezken Temel seviye kursunu 5 haftada bitirip bu düzeye gelip sınavı geçmek bir yana yüksek puanlar almış olmanız çok sevindirici..
Her zaman Faced eğitimin kapısı öğrenci olmuş olmamış, olacak veya olmayacak herkese açık..
Her zaman bekliyoruz.Bizi unutmayın çünkü biz her sınavı alıp giden öğrencimizi hiç unutmuyoruz.
Almanya hayatına geçerken bundan sonraki işlerin en az bu sınav kadar başarılı olur inşallah...
Sevgiler,
Demet

ismetgumus
Newbie
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #2 : Haziran 20, 2009, 07:18:43 ÖS »

Hayırlı olsun Ayhan'ım München'de görüşmek dileğiyle diyorum :)
Ben 86 Zeynep 80 almış şimdi fewzi abinin sonucunu bekliyoruz....Umarım Fewzi abi de kazanmıştır.... Bu arada hakaten özlücem hepinizi he. Neysem şimdilik auf wiedersehen tschüß...

:) :) :) :) :) :)

ayhan_atak
Newbie
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1 : Haziran 20, 2009, 06:21:13 ÖS »

cem bey slm ÅŸaka maka derken valla kazandım bende ÅŸaşırıyorum millet  3.cü  4 .cü giriÅŸleri imiÅŸ ben  1.ci giriÅŸte kazandım. hepinize tÅŸkler bana katlandığınız için. bu arada mehtap hocaya selamlar az uÄŸraÅŸmadım kadın çağız ile ben ankarada olduÄŸum için muhakkak ki uÄŸrarım yanınıza nede olsa çay kahve üçretsiz :)  ;D inÅŸ benim grubumdaki diÄŸer arkadaÅŸlarda kazanmıştır. bye bye

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
 Almanca & Hollandaca Dil & Uyum Sınavı ForumuFaced EÄŸitim & Danışmanlık KursuÖğrencilerimizin YorumlarıTopic: alamancımı olduk ÅŸimdi:)
Gitmek istediÄŸiniz yer: