Merhaba arkadaÅŸlar;
Ben ALMANCA grubundan İsmet GÜMÜŞ. Ben bundan yaklaşık 6 ay önce Almanca eğitimini 5 haftada verebilen hızlandırılmış bir kurs oldugunu isminin de Faced Eğitim olduğunu duyduğumda kendime ve yazılanlara önce inanamamış ve şaşırmıştım hatta " Hadi canım kim öğretebilir ki 5 haftada Almancayı heeh " demiştim. Taaaa kiiii FACED ailesiyle bire bir tanışıpta onların uzmanlığı önderliğinde dil eğitimine başlamadan önce.
Evet ben 5 ay boyunca sık sık takip ettim acaba dedim nasıl olur faydalı olurmu derken 5 ay geçti ve sonunda FACED ailesiyle tanıstım. İlk olarak sevgili Cem hocamla tanıstım kendisi cok hosgörülü ve gerçekten cana yakın birisi daha sonra Arzu hanım ve Demet hanımla tanıstım üçü bu Düşlerimi gerçekleştirmemde bana yardımı olan kursun sahipleridir. Bunun yanı sıra MEHTAP hocam kendisini gerçekten asla unutamam bizlerin herbiriyle ayrı ayrı yeri geldi ablam oldu yeri geldi hocam oldu ama ne yaptı etti bu sınawı bana kazandırdı nasıl mı....? Tabiki Almancayı öğrenmek zorunda oldugumu ve bunu sewerek öğrenmemi sağlayarak....
17.06.2009 Saat 09:00 da Start Deutsch A! sınawına girdim ve bugün 100 üzerinden 86 aldığımı bildiren bir Diploma geldi.. Yaniii kazanmışım...Bunun için Mehtap hocam başta olmak üzere tüm faced ailesine çok teeşekkürler ediyorum...
Arkadaşlar sakın korkmayın ve Faced Eğitimdeyseniz sınawı garantilemişsiniz demektir. Tek yapmanız gerek İlk olarak FACED AİLESİNE DAHİL OLMAK, 2.si ise bunun için uğraş vermek..... Umarım diğer arkadaşlarımda kazanmışlardır sınawı.... Şimdi artık vize başruları ve beklemesi kaldı

))