Almanca & Hollandaca Dil & Uyum Sınavı ForumuFaced Eğitim & Danışmanlık KursuÖğrencilerimizin YorumlarıTopic: FACED İLE KAZANDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM..............
Sayfa: [1]   AÅŸağı git
Yazdır
Gönderen Konu: FACED İLE KAZANDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM..............  (Okunma Sayısı 1118 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ismetgumus
Newbie
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #13 : Haziran 23, 2009, 02:25:03 ÖS »

Burhancım bu zorluk ve imkansızlık olayına hak veriyorum Tek birşey değil iki şey var:

1 : Faced Eğitime güven ve start

2 : İçinden gelerek ve hocalarıınnın dediklerini yaparak kazanmaktır.

*(BuRHaN)*
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #12 : Haziran 21, 2009, 03:11:55 ÖS »

hocam tşk ederim,sizlerle imkansızlar vız gelir.

SAYGILARRR :)

mutant
Administrator

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #11 : Haziran 21, 2009, 03:09:09 ÖS »

İMKANSIZ DİYE BİRŞEY YOKTUR BURHAN YÜREKTEN İSTEMESİNİ BİLMEK GEREK:)

*(BuRHaN)*
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #10 : Haziran 20, 2009, 04:38:37 ÖS »

aslında birtane daha slogan var İsmet,onu Cem bey'lede paylaştım

ZORU BAŞARIRIZ,İMKANSIZ ZAMAN ALIR

ismetgumus
Newbie
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #9 : Haziran 20, 2009, 10:29:20 ÖÖ »

Hahaaa walla Burhan haklısın kardeş yaa :))
Faced nedir sorusuna en iyi cevap bu olur herhalde...
Yılın anlamlı lafı :

hayatında hiç mucize görmediysen,faced-eğitimde göreceksin

*(BuRHaN)*
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #8 : Haziran 20, 2009, 01:41:34 ÖÖ »

Hzu,hayatında hiç mucize görmediysen,faced-eğitimde göreceksin,hemde 3haftada ;)

ben görmemiştim,şimdi gördüm 8)

mutant
Administrator

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #7 : Haziran 20, 2009, 12:34:26 ÖÖ »

Sevgili Hzu,

2. ailene hoşgeldin öncelikle.
Kursa başladıktan sonra, çalışıp hocanın dediklerini yaptıktan sonra zamanla bu korkunun yersiz olduğunu göreceksin..Çünkü biz size sistemli bir şekilde bu sınavın üstesinden nasıl geleceğinizi öğretiyoruz.Elbetteki herkeste olan ve hayatımız boyunca yaşadığımız ve bizi sorumluluk altına sokan tüm sınavlarda olduğu gibi bu sınavında psikolojik baskısını üstünde hissetmen korkunu artırıyor..

Ama biz üstümüze düşeni en iyi şekilde, profesyonelce, disiplinle,sevgiyle, saygıyla bir aile samimiyetiyle ve bu sorumluluğun bilinciyle yapıyoruz, sizlerde üstünüze düşeni yaptıktan sonra bu engeli aşamamak için hiç bir sebep yok..

İnşallah sende diğer kursiyerlerimizin başardığı gibi sınavı geçip sevdiklerine kavuşacaksın:)
1 Temmuzda görüşmek üzere.
Sevgiyle kal,
Demet
« Son Düzenleme: Haziran 27, 2009, 02:35:08 ÖÖ Gönderen: mutant » Logged

ismetgumus
Newbie
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #6 : Haziran 19, 2009, 09:29:44 ÖÖ »

Teşekkürlerr Demet hanım inanın sizlerin sıcak kanlılığı ve yardımlarınız hocamız MEhtap ALTUN hocamında eğitim uzmanlığı olmasaydı inanın cok zorlanırdım hatta belki de geçemzdim işte bu yüzden hepinize teşekkürler ederim. Zaten sırf sizlerin o sıcacık güler yüzlü oluşunuza bile teşekkür etmeye değer yani :)

Bu arada hzu arkadaşım FACED ailesindeysen sınawı garantilemişsin demektir...Umarım herkez başarılı olur...

hzu
Newbie
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #5 : Haziran 19, 2009, 05:33:06 ÖÖ »

Hayırlı olsun. Öncelikle merhabalar bütün site sakinlerine.. Ben temmuzda başlıycak olan hollandaca kursuna katılcam inşaallah. Buradaki yorumları okuyunca açıkcası içim rahatladı. Çünkü çok korkuyorum sınavı geçememekten. Dilerim başarılı bir kurs sonrası sınavıda kazanabilirim. tekrar tebrikler hayırlı uğurlu olsun. Darısı bizlerin başına..

mutant
Administrator

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #4 : Haziran 19, 2009, 01:16:18 ÖÖ »

Tebriklerrrrrrrrrrrrrrr :D

Yani 86 puan inanılmaz bir sınav puanı gerçekten sözün bittiği yer burası galiba İsmet.
Sana teşekkür ediyoruz bu puan için..
Umarım hayatın hep böyle başarılarla dolu olur:)
Sevgiler
Demet

ismetgumus
Newbie
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #3 : Haziran 18, 2009, 06:28:12 ÖS »

İnş.... kardeşimm darısı sizlerinde başına.. Şunu unutmayın kii bu sınawı sizlerin havada karada almanız gerekiyor cunku biz Almanca gurubundaki gibi değil sizin sınaw bizler tam bir almanca öğrendik ama nereden baksan en azından 1000 e yakın kelime var hafızamızda ve gerçekten cok iyi sekilde sııkılmadan hep her gecen gun daha cok azimle çalıştık kazandık inş... siz hollandaca gurubuda kazanır cunku sizinki bizdeki gibi değil sadce ezbere dayalı sizin ve 3 hafta yani sizin sınawı kazanmanızı wünschen

*(BuRHaN)*
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #2 : Haziran 18, 2009, 06:23:02 ÖS »

ismet bravo valla tebrik ederim kardeş,bizimde sınav vakti yaklaşıyor DARISI BAŞIMIZA :)

ismetgumus
Newbie
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1 : Haziran 18, 2009, 05:32:54 ÖS »

Merhaba arkadaÅŸlar;

Ben ALMANCA grubundan İsmet GÜMÜŞ. Ben bundan yaklaşık 6 ay önce Almanca eğitimini 5 haftada verebilen hızlandırılmış bir kurs oldugunu isminin de Faced Eğitim olduğunu duyduğumda kendime ve yazılanlara önce inanamamış ve şaşırmıştım hatta " Hadi canım kim öğretebilir ki 5 haftada Almancayı heeh " demiştim. Taaaa kiiii FACED ailesiyle bire bir tanışıpta onların uzmanlığı önderliğinde dil eğitimine başlamadan önce.

Evet ben 5 ay boyunca sık sık takip ettim acaba dedim nasıl olur faydalı olurmu derken 5 ay geçti ve sonunda FACED ailesiyle tanıstım. İlk olarak sevgili Cem hocamla tanıstım kendisi cok hosgörülü ve gerçekten cana yakın birisi daha sonra Arzu hanım ve Demet hanımla tanıstım üçü bu Düşlerimi gerçekleştirmemde bana yardımı olan kursun sahipleridir. Bunun yanı sıra MEHTAP hocam kendisini gerçekten asla unutamam bizlerin herbiriyle ayrı ayrı yeri geldi ablam oldu yeri geldi hocam oldu ama ne yaptı etti bu sınawı bana kazandırdı nasıl mı....? Tabiki Almancayı öğrenmek zorunda oldugumu ve bunu sewerek öğrenmemi sağlayarak....

17.06.2009 Saat 09:00 da Start Deutsch A! sınawına girdim ve bugün 100 üzerinden 86 aldığımı bildiren bir Diploma geldi.. Yaniii kazanmışım...Bunun için Mehtap hocam başta olmak üzere tüm faced ailesine çok teeşekkürler ediyorum...

ArkadaÅŸlar sakın korkmayın ve Faced EÄŸitimdeyseniz sınawı garantilemiÅŸsiniz demektir. Tek yapmanız gerek İlk olarak FACED AİLESİNE DAHİL OLMAK, 2.si ise bunun için uÄŸraÅŸ vermek..... Umarım diÄŸer arkadaÅŸlarımda kazanmışlardır sınawı....   Åžimdi artık vize baÅŸruları ve beklemesi kaldı :)))

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
 Almanca & Hollandaca Dil & Uyum Sınavı ForumuFaced EÄŸitim & Danışmanlık KursuÖğrencilerimizin YorumlarıTopic: FACED İLE KAZANDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM..............
Gitmek istediÄŸiniz yer: