Almanca & Hollandaca Dil & Uyum Sınavı ForumuFaced Eğitim & Danışmanlık KursuÖğrencilerimizin YorumlarıKonu: KAZANDIIIIIIKKKKKKKKKKKKKKKK
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: KAZANDIIIIIIKKKKKKKKKKKKKKKK  (Okunma Sayısı 1136 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mutant
Administrator

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #28 : Eylül 09, 2009, 12:14:28 ÖÖ »

Burhan az kaldı sabret.Fatih sakin ol az kaldı...En zor kısmı atlattınız biliyorum beklemek sinir bozucu ama beklemekten başka çare yok ki:(
Burhan nerdesin hani dün geliyordun Huh?
Geldim de uğrayamadım deme feci kızarım Cool

*(BuRHaN)*
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #27 : Eylül 08, 2009, 02:16:01 ÖS »

Tebriklerrrr Shocked
Gördünmü Burhan 2 gün önce sızlanıyordun Smiley
demedim mi sana biraz sabırlı ol diye 2ayda aldın vizeni darısı Fatih'e olsun inşallah Wink
Bekliyoruz ayın 8 de Smiley
Bu arada Hanifi süper bi hikaye, devamını bekliyoruz.
Üzülme maaş konusu da hallolur.Sabııırrr biraz daha az kaldı Smiley

2ay oldu demet hocam,fatihinde dediği gibi ilk başvuranlardanız,herşey hazır orada beni bekliyo ve burada boş olarak geçirdiğim zaman çoğalmaya başladı-ki bu bir erkek için çok kötü bir durum;üretmeden hazırdan yemek,bu yüzden ''SIZLANMA''  demiyelim,başka bir deyişle (''''''ÇIRPINMAMIZIN'''''') sebebi bu sorunlardan kaynaklanıyo olsa gerek,FATİH'İM BERABER BAŞLADIK KURSA,BAK GÖR BERABER GİDİCEZ,ÇOK AZ KALDI,GELİYOOOO VİZE   

fatih
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #26 : Eylül 05, 2009, 11:35:21 ÖS »

slm. burhanım gözün aydın.insallah kardesım aynı ucakta beraber gideriz ama beklemek neden bu kadar zor yawww.herkesten önce başvuranlardanım en sona kalan oldum daha da bellı degil nasıl iş buya delirecem.illaki yıkıp dagıtmakmı gerekli bır yerleri. Angry Angry Angry Angry Angry

Hanifi
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : Eylül 05, 2009, 11:06:11 ÖS »

bir hayalden bir hayale geçerken sabahı karsılardım güneş pencereden içeri girer gecenın gasvetını bitirirdi yıldızlar bir sonraki geceye  kadar çekilirdi gök yuzunden ama içimdeki karanlıgın tek ışığı sen dın sen olmadanben aydınlanamazdım güneş olsada olmasada o gün sensiz yaşanacaktı ve ben sensizliği yaşarken hiç ağlamazdım sadece yıldızlar düşerdi gözlerimden hocama yurekten saygılar;)

Hanifi
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #24 : Eylül 05, 2009, 11:02:45 ÖS »

olur demet hocam ne demek severım boyle  seylerı aslında  sayfada  yer alması guzel olur  neden olsa  bu sıteye gırwen butun arkadaslarımız evlı enazındam kopya olur ::::Wink  bunu da sızın ıcın yazıyorum  ok
,

mutant
Administrator

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : Eylül 05, 2009, 04:12:51 ÖS »

Tebriklerrrr Shocked
Gördünmü Burhan 2 gün önce sızlanıyordun Smiley
demedim mi sana biraz sabırlı ol diye 2ayda aldın vizeni darısı Fatih'e olsun inşallah Wink
Bekliyoruz ayın 8 de Smiley
Bu arada Hanifi süper bi hikaye, devamını bekliyoruz.
Üzülme maaş konusu da hallolur.Sabııırrr biraz daha az kaldı Smiley

Hanifi
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Eylül 04, 2009, 11:31:23 ÖS »

bir gün aşk ve acı saklambaç oynamaya karar vermişler hikaye ya bu!! aşk saklanmış acı aşkı aramaya koyulmuş her tarafa  bakan acı en sonunda çalılıkların arasına bakmaya karar vermiş ve elındeki sopayı çalılıkların arasına sallamış sopa çalılıkların arasında saklanan aşkın gozune gelmıs ve aşkın gözlerı kör olmuş bu duruma üzülen acı o gun yemın etmiş bundan sonra ben aşkın oldugu her yerde olucam dıye facede sevgiler ya kımseler yok arkadaslar sıkıntıdan yazdım yanı enazından bıraz daha  fazla  burda  zaman geçirmek daha ıyı olur hem bızım hemde hocalarımızın açısından Cheesy allaha  emanet olun

*(BuRHaN)*
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Eylül 04, 2009, 10:58:21 ÖS »

ve sonunda benimde vizem çıktııııııııı Cool Cool Cool Cool Cool

fatih hadi kardeşim sıra sende,seninkide çıksın,sen ben bide memo aynı uçakta gidicez inş. hemde yan yana Grin Grin Grin Grin

eylül 8'de ankaradayım,faced eğitim mensuplarına slm'larrrrr Wink

Hanifi
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Eylül 03, 2009, 07:11:48 ÖS »

baş ustune demet hocam söylerım ne demek  ama  bızım maaş problemı  çıktı  ınsallah en kısa zamanda  gorusuruz   hocam ben herzaman  burdayım yazarım ne demek  daha zevklı oluyor  burdan yzmak ve cevapları beklemek SmileySmileySmiley sevgıyle kal hocam

mutant
Administrator

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Eylül 02, 2009, 04:30:32 ÖS »

Bi yakıştı sana ama Burak ismi Grin
Hem Peygamber efendimizin atının adı, anlamı da var niye kızıyorsun anlamadım Huh?
Bundan sonra senin adın Burak olsun :Smiley

*(BuRHaN)*
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Eylül 02, 2009, 12:40:41 ÖS »

'''''1 Haziran grubunun da yeri ayrılydı gerçekten Fatih ve Burak çok eğlendik sizlerle''''

Demet hocam hala bana burak diyosunuz yaa aşk olsun size Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad

mutant
Administrator

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Eylül 01, 2009, 06:42:04 ÖS »

Çiğdemcim noldu vize işlerin,Ankara'dasın ama bi hayırsız çıktın:)

Hanifi bana kırılma çünkü Almanyadaydım o sırada göremedim seni:(
Vizeyi Ankara'dan alacaksan göreceğiz seni nasılsa babanında sözü vardı çok selam söyle:)

1 Haziran grubunun da yeri ayrılydı gerçekten Fatih ve Burak çok eğlendik sizlerle:)

Hepiniz mükemmelsiniz iyi ki sizi tanıdık..
Allah yolunuzu açık etsin.
Bizden güzel haberlerinizi esirgemeyin ve arada bi yazın buraya olur mu?

Hanifi
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Ağustos 30, 2009, 09:11:44 ÖS »

bi hayırsız gurup var oda bızım gurup Cheesy:D:D ya demet hocam su alı bey mustafa  bıde melıkeyı arayında  galıba sıteden  haberlerı yok bızım guruptan ben tek varım neyse hocalarıma  slm burdan gorusmek uzre

*(BuRHaN)*
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Ağustos 30, 2009, 12:36:38 ÖS »

fatih kesinlikle katılıyorum kardeşim,1HAZİRAN grubu,şimdiye kadar faced egitim'de kurs görmüş en aktif ve neşeli grubtu ve faced egitime bıraktığımız duvardaki hatıramız zaten bambaşka,o oyuncaklarıda,oyun makinasından ayrıca bileğimizin hakkıyla kazandık Grin
herkesi çok özledim Cry ,vize çıkınca tekrar görüşücez Smiley

HERKEZ KENDİNE ÇOK İYİ BAKSIN Cry duygulandım Cry Cry Cry

fatih
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Ağustos 29, 2009, 10:16:41 ÖS »

slm faced egıtım.faced egitime gelipte kazanmamak olmaz.faced egıtım bır ayrıcalıktır tabıkı hergelen grubunda kendıne has guzellıgı ve ozellıgı vardır.1 hazıran grubu olarak bıze gore en guzel ve en meshur grup bızdık  artı ımzamızı yada hatıramızıda bıraktık unutulmamak ıcın.insallah unutmayız unutulmayız.jem bey demet hanım hümeyra hocam ve filiz hocam 1 hazıran grubu olarak sızlerı unutmadık untmayacagız umarım sızlerde bızlerı unutmassınız insallah vızemız cıkınca ordayız en kısa zamanda gorusmek uzere kendınıze cici bakın   Cool Grin
« Son Düzenleme: Eylül 01, 2009, 09:34:55 ÖS Gönderen: WoSi » Logged

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Yazdır
 Almanca & Hollandaca Dil & Uyum Sınavı ForumuFaced Eğitim & Danışmanlık KursuÖğrencilerimizin YorumlarıKonu: KAZANDIIIIIIKKKKKKKKKKKKKKKK
Gitmek istediğiniz yer: