|
mutant
|
 |
« Yanıtla #28 : Eylül 09, 2009, 12:14:28 ÖÖ » |
|
Burhan az kaldı sabret.Fatih sakin ol az kaldı...En zor kısmı atlattınız biliyorum beklemek sinir bozucu ama beklemekten başka çare yok ki:( Burhan nerdesin hani dün geliyordun  Geldim de uğrayamadım deme feci kızarım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*(BuRHaN)*
|
 |
« Yanıtla #27 : Eylül 08, 2009, 02:16:01 ÖS » |
|
Tebriklerrrr  Gördünmü Burhan 2 gün önce sızlanıyordun  demedim mi sana biraz sabırlı ol diye 2ayda aldın vizeni darısı Fatih'e olsun inşallah  Bekliyoruz ayın 8 de  Bu arada Hanifi süper bi hikaye, devamını bekliyoruz. Üzülme maaş konusu da hallolur.Sabııırrr biraz daha az kaldı  2ay oldu demet hocam,fatihinde dediği gibi ilk başvuranlardanız,herşey hazır orada beni bekliyo ve burada boş olarak geçirdiğim zaman çoğalmaya başladı-ki bu bir erkek için çok kötü bir durum;üretmeden hazırdan yemek,bu yüzden ''SIZLANMA'' demiyelim,başka bir deyişle (''''''ÇIRPINMAMIZIN'''''') sebebi bu sorunlardan kaynaklanıyo olsa gerek,FATİH'İM BERABER BAŞLADIK KURSA,BAK GÖR BERABER GİDİCEZ,ÇOK AZ KALDI,GELİYOOOO VİZE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hanifi
Newbie
|
 |
« Yanıtla #25 : Eylül 05, 2009, 11:06:11 ÖS » |
|
bir hayalden bir hayale geçerken sabahı karsılardım güneş pencereden içeri girer gecenın gasvetını bitirirdi yıldızlar bir sonraki geceye kadar çekilirdi gök yuzunden ama içimdeki karanlıgın tek ışığı sen dın sen olmadanben aydınlanamazdım güneş olsada olmasada o gün sensiz yaşanacaktı ve ben sensizliği yaşarken hiç ağlamazdım sadece yıldızlar düşerdi gözlerimden hocama yurekten saygılar;)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hanifi
Newbie
|
 |
« Yanıtla #24 : Eylül 05, 2009, 11:02:45 ÖS » |
|
olur demet hocam ne demek severım boyle seylerı aslında sayfada yer alması guzel olur neden olsa bu sıteye gırwen butun arkadaslarımız evlı enazındam kopya olur ::::  bunu da sızın ıcın yazıyorum ok ,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mutant
|
 |
« Yanıtla #23 : Eylül 05, 2009, 04:12:51 ÖS » |
|
Tebriklerrrr  Gördünmü Burhan 2 gün önce sızlanıyordun  demedim mi sana biraz sabırlı ol diye 2ayda aldın vizeni darısı Fatih'e olsun inşallah  Bekliyoruz ayın 8 de  Bu arada Hanifi süper bi hikaye, devamını bekliyoruz. Üzülme maaş konusu da hallolur.Sabııırrr biraz daha az kaldı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hanifi
Newbie
|
 |
« Yanıtla #22 : Eylül 04, 2009, 11:31:23 ÖS » |
|
bir gün aşk ve acı saklambaç oynamaya karar vermişler hikaye ya bu!! aşk saklanmış acı aşkı aramaya koyulmuş her tarafa bakan acı en sonunda çalılıkların arasına bakmaya karar vermiş ve elındeki sopayı çalılıkların arasına sallamış sopa çalılıkların arasında saklanan aşkın gozune gelmıs ve aşkın gözlerı kör olmuş bu duruma üzülen acı o gun yemın etmiş bundan sonra ben aşkın oldugu her yerde olucam dıye facede sevgiler ya kımseler yok arkadaslar sıkıntıdan yazdım yanı enazından bıraz daha fazla burda zaman geçirmek daha ıyı olur hem bızım hemde hocalarımızın açısından  allaha emanet olun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mutant
|
 |
« Yanıtla #19 : Eylül 02, 2009, 04:30:32 ÖS » |
|
Bi yakıştı sana ama Burak ismi  Hem Peygamber efendimizin atının adı, anlamı da var niye kızıyorsun anlamadım  Bundan sonra senin adın Burak olsun : 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*(BuRHaN)*
|
 |
« Yanıtla #18 : Eylül 02, 2009, 12:40:41 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mutant
|
 |
« Yanıtla #17 : Eylül 01, 2009, 06:42:04 ÖS » |
|
Çiğdemcim noldu vize işlerin,Ankara'dasın ama bi hayırsız çıktın:)
Hanifi bana kırılma çünkü Almanyadaydım o sırada göremedim seni:( Vizeyi Ankara'dan alacaksan göreceğiz seni nasılsa babanında sözü vardı çok selam söyle:)
1 Haziran grubunun da yeri ayrılydı gerçekten Fatih ve Burak çok eğlendik sizlerle:)
Hepiniz mükemmelsiniz iyi ki sizi tanıdık.. Allah yolunuzu açık etsin. Bizden güzel haberlerinizi esirgemeyin ve arada bi yazın buraya olur mu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hanifi
Newbie
|
 |
« Yanıtla #16 : Ağustos 30, 2009, 09:11:44 ÖS » |
|
bi hayırsız gurup var oda bızım gurup  :D:D ya demet hocam su alı bey mustafa bıde melıkeyı arayında galıba sıteden haberlerı yok bızım guruptan ben tek varım neyse hocalarıma slm burdan gorusmek uzre
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|