Almanca & Hollandaca Dil & Uyum Sınavı ForumuFaced Eğitim & Danışmanlık KursuÖğrencilerimizin YorumlarıTopic: Ynt: KAZANDIIIIIIKKKKKKKKKKKKKKKK
Sayfa: [1]   AÅŸağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Ynt: KAZANDIIIIIIKKKKKKKKKKKKKKKK  (Okunma Sayısı 242 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
*(BuRHaN)*
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1 : Eylül 08, 2009, 03:24:39 ÖÖ »

bir gün aÅŸk ve acı saklambaç oynamaya karar vermiÅŸler hikaye ya bu!! aÅŸk saklanmış acı aÅŸkı aramaya koyulmuÅŸ her tarafa  bakan acı en sonunda çalılıkların arasına bakmaya karar vermiÅŸ ve elındeki sopayı çalılıkların arasına sallamış sopa çalılıkların arasında saklanan aÅŸkın gozune gelmıs ve aÅŸkın gözlerı kör olmuÅŸ bu duruma üzülen acı o gun yemın etmiÅŸ bundan sonra ben aÅŸkın oldugu her yerde olucam dıye facede sevgiler ya kımseler yok arkadaslar sıkıntıdan yazdım yanı enazından bıraz daha  fazla  burda  zaman geçirmek daha ıyı olur hem bızım hemde hocalarımızın açısından :D allaha  emanet olun

2ay oldu demet hocam,fatihinde dediÄŸi gibi ilk baÅŸvuranlardanız,herÅŸey hazır orada beni bekliyo ve burada boÅŸ olarak geçirdiÄŸim zaman çoÄŸalmaya baÅŸladı-ki bu bir erkek için çok kötü bir durum;üretmeden hazırdan yemek. ''SIZLANMA''  demiyelim,baÅŸka bir deyiÅŸle (''''''ÇIRPINMAMIZIN'''''') sebebi bu sorunlardan kaynaklanıyo olsa gerek,FATİH'İM BERABER BAÅžLADIK KURSA,BAK GÖR BERABER GİDİCEZ,ÇOK AZ KALDI,GELİYOOOO VİZE

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
 Almanca & Hollandaca Dil & Uyum Sınavı ForumuFaced EÄŸitim & Danışmanlık KursuÖğrencilerimizin YorumlarıTopic: Ynt: KAZANDIIIIIIKKKKKKKKKKKKKKKK
Gitmek istediÄŸiniz yer: