|
izmirli_fatih
|
 |
« Yanıtla #14 : AÄŸustos 28, 2009, 09:34:26 ÖÖ » |
|
Selam Arkadaslar 1 temmuz Grubundan fatih ben izmirliiii:)herkeze saygılarımı sunuyorum faced eğitim oldukca herkez sevdığine kavusur diyorum allahın izniyle faced eğitimin verdıği eğitimlede vizem cıktı.....amsterdamda görüşmek üzere allaha emanet olun ben eylül 2sine ucak bıletımı aldım.Filiz hocam, Demet abla, Cem bey,Hümeyra hanım hepsi cok güzel insanlar SAYGILARIMLA faced eğitim calısanları
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hanifi
|
 |
« Yanıtla #13 : AÄŸustos 26, 2009, 10:40:05 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çiğdem
|
 |
« Yanıtla #12 : AÄŸustos 25, 2009, 05:21:01 ÖS » |
|
herkese selam... 1 temmuz grubundan çiğdem ben.. evet Hanifi biz baya meshur olduk... facedin sayesinde onlar bize yakın olmasalardı bizde bu kadar meshur olamazdık... hersey güzeldi bizimde katkkımız olsun dedik biseyler yaptık... ama orda yasanan 3 hafta herseyiyle mükemmeldi.. Filiz hocam, Demet abla, Cem bey,Hümeyra hanım hepsi cok güzel insanlar.. bizde kazandık.. 1 TEMMUZ GRUBU Filiz Hocamızın sayesinde gectik... hocam verdiginiz destekler icin cok tesekkür ederim.. en kısa zamanda yanınıza geliyorum... görüsmek üzere..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hanifi
|
 |
« Yanıtla #11 : AÄŸustos 22, 2009, 09:38:23 ÖS » |
|
demet ablam teşekkur ettım ama sıze kırldım basaarımı sızınle paylaşmak isterdim ama acısını allah ızın verırse vıze işlemlerıne gelınce çıkarırız cem beyede slm alla emanet olun başarılarınız hep boyle daimi olsun allaha emanet olun:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hanifi
|
 |
« Yanıtla #10 : AÄŸustos 22, 2009, 09:35:58 ÖS » |
|
slm arkadaslar bır temmuz gurubu baya meshurmus ben 27 temmuz oğrencsıyım   neyse emınım her kese aynı sevıyede değer verılıyor orda hepinizi tebrık edıyorum mutlluklar dılıyorum byyyy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mutant
|
 |
« Yanıtla #9 : Temmuz 27, 2009, 01:24:51 ÖS » |
|
Hepiniz hayırlısı ile gideceksiniz Gülsüm'cüm ama bizi unutmayın olur mu?? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gülsümşahin
|
 |
« Yanıtla #7 : Temmuz 23, 2009, 02:54:59 ÖS » |
|
slm burhan nasılsın kardesım gorusmeyelı 1 hazıran gurubunu cok ozledım bu arada tebrık ederım sınavı kazanmısın bızım grup olurda kazanmazmı ınsallah hepımızın vızesı cıkar hayırlısıyla da holalandada gorusuruz sevgıyle kal
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mutant
|
 |
« Yanıtla #6 : Temmuz 20, 2009, 10:01:52 ÖÖ » |
|
Aliiii... Sınavı geçtin, tebrik ediyorum seni .Hayırlı uğurlu olsun hepimize. Aferim size arkadaşlar, hepinizin yolu açık olsun..Umarım bundan sonraki engelleride bunun kadar kolay atlarsınız... Sevgiyle kalın. Demet
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*(BuRHaN)*
|
 |
« Yanıtla #5 : Temmuz 15, 2009, 11:40:32 ÖS » |
|
helal olsun yaa,vallahi bravo,4günde mucize yarattı özkan,aslında faced egitim kurs süresini 4güne bile indirebilir,MUAZZAM BİR EĞİTİM,bu kurs tam bir mucize yatağı
TEBRİKLER ÖZKAN
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mutant
|
 |
« Yanıtla #4 : Temmuz 15, 2009, 06:27:52 ÖS » |
|
Özkan'da kazanda 44 puanla sınavı.Şimdi Ali ve Münire'nin sonuçlarını bekliyoruz.İnşallah onlarda güzel haberlerle dönecekler bize:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*(BuRHaN)*
|
 |
« Yanıtla #3 : Temmuz 05, 2009, 12:05:39 ÖÖ » |
|
Cem bey,fazla deneme sınavı göz çıkarmaz  ayrıca Ali,Münire ve Maviş Mehmet'inde geçiceğine eminim çünkü onlarda birer faced-eğitim'li  bu arada Cem bey,1haziran gurubuna itafen yaptığımız oyuncak'ların resmininde foto galeri'ye konulmasını rica ediyoruz. hepinizi şimdiden çok özledim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mehmetcumalı
|
 |
« Yanıtla #2 : Temmuz 02, 2009, 08:50:48 ÖS » |
|
adam gıbı adam burhan kardeşim senin gıbi insanla tanıştıgım için allaha şükür edıyorum bunu içten dıyorum ve ali kardeşimde aynı dileklerim le soylüyorum burhanım inşallah herşey gönlünce olur canım kardeşim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|