Almanca & Hollandaca Dil & Uyum Sınavı ForumuFaced Eğitim & Danışmanlık KursuÖğrencilerimizin YorumlarıTopic: FACED AİLESİNE HOŞGELDİNİZ:)
Sayfa: [1]   AÅŸağı git
Yazdır
Gönderen Konu: FACED AİLESİNE HOÅžGELDİNİZ:)  (Okunma Sayısı 373 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mutant
Administrator

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #5 : Eylül 03, 2010, 09:23:13 ÖÖ »

Esra'cım sizleri unuturmuyuz hiç..Sizlerle kocaman bir aile olduk biz.Öpüyorum seni çok..

Karaçocuk merak etme şok geçecek bir bakacaksın sınav da geçecek.Tecrübeli bir ekiple emin ellerdesiniz, hayırlısı ile yine firesiz bir grup olacak bizim için:)

Hiç bir dış etken moralini bozmasın Uludağ:))Hayırlısı ile herşey en kısa zamanda hallolacak:)
Sevgiler
Demet

uguruludag
Newbie
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #4 : Eylül 02, 2010, 09:40:05 ÖS »

ahanda bende varım bu listede

Karaçocuk06
Newbie
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #3 : Eylül 01, 2010, 12:13:34 ÖÖ »

Hoşbulduk hocam..Öncelikle Faced ailesinin bir üyesi olamk gerçekten çok güzel.ve dediğiniz gibi yeni bir dille tanışıyoruz 2 hafta oldu ama hala şokundayız.İnşallah dediğiniz gibi olur şoku atlatır ve anlımızın akıyla sınavdan geçeriz...Şimdiden herkeze allah sabır versin...görüşmek üzere...

esra
Guest

E-Posta
« Yanıtla #2 : AÄŸustos 26, 2010, 10:58:30 ÖÖ »

Valla demet abla cok kalabalik olmus:) listeye baktigimda biz bu kadar degildik. Masallah diyelim ve yeni ogrencilere hayirli ve ugurlu olsun. Ins. sinavlarida basarili bi sekilde gecer.

Bu arada notunda bizleride unutmadigin icin ve alta not dustugun icin sana kocaman tskr ediyorum demet ablacim.:)

Sevgilerle
 ESRA (eski ogrenci) =)

mutant
Administrator

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1 : AÄŸustos 25, 2010, 10:55:16 ÖS »

Biliyorum şu anda kursa başladığınız ilk hafta ve bu nedenledir ki henüz daha foruma kayıt olacak vaktiniz olmadı.Henüz yeni bir dille tanışmanın şokunu yaşıyorsunuz önümüzdeki günlerde yeni öğrencilerimiz forumdaki yerinizi alacaksınız.
Ama bizler 23 Ağustosta gelen siz yeni öğrencilerimizle tanışmanın keyfini yaşıyoruz.

Nurdan
Feride
Meltem
Gökçe
Ogün
Ahmet (Nam'ı diğer Karaçocuk:))
UÄŸur (UludaÄŸ)
Turan
Fatma
Haydar
Umut
Özlem
Erdem
Sema
Meryem
Cengiz
Işıl

Kurslar bittiğinde yeniden son gurubumuzu da firesiz sınavlardan geçirmenin huzurunu ve gururunu yaşayacağımıza eminiz.
Size inanıyor ve güveniyoruz çünkü siz bize ve bizim deneyimimize inandınız.

Ve hepiniz FACED AİLESİNE Hoşgeldiniz.!!!

Not: Bu arada eski öğrencilerimizin hala bizi yalnız bırakmamış olması mail, mesaj ve telefonlarla iletişimlerine devam etmesi ve her öğrencimizin boşalan yerine yeni bir öğrenci göndermesinden dolayı herkese teşekkür ediyoruz. Sayenizde kocaman bir aile olduk.
Sevgiyle Kalın..
« Son Düzenleme: AÄŸustos 25, 2010, 11:09:17 ÖS Gönderen: mutant » Logged

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
 Almanca & Hollandaca Dil & Uyum Sınavı ForumuFaced EÄŸitim & Danışmanlık KursuÖğrencilerimizin YorumlarıTopic: FACED AİLESİNE HOÅžGELDİNİZ:)
Gitmek istediÄŸiniz yer: