Almanca & Hollandaca Dil & Uyum Sınavı ForumuFaced Eğitim & Danışmanlık KursuÖğrencilerimizin YorumlarıTopic: Yeni Sınav Ne Durumda?
Sayfa: [1]   AÅŸağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Yeni Sınav Ne Durumda?  (Okunma Sayısı 384 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sarecik
Newbie
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #5 : Eylül 17, 2010, 11:47:07 ÖS »

Sonra vize günleri saycam yani ha bugun ha yarın die =)
hadi bakalım buna da ok ama bu hollandanın elimden çekeceği var varıncası... =)

Hakediyorsun sarecik:)
Vize için randevu aldığında senden 1-2 belge daha isteyecekler birde form yolun sonuna geldin Sarecik az kaldı:)
Şiirini bekliyoruz en kısa zamanda:)
Sevgiyle kal..

mutant
Administrator

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #4 : Eylül 17, 2010, 11:41:22 ÖS »

Hakediyorsun sarecik:)
Vize için randevu aldığında senden 1-2 belge daha isteyecekler birde form yolun sonuna geldin Sarecik az kaldı:)
Şiirini bekliyoruz en kısa zamanda:)
Sevgiyle kal..

sarecik
Newbie
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #3 : Eylül 17, 2010, 10:55:56 ÖS »

Ya valla siz böööle ÅŸeyler yasınca ben kendimi biÅŸi sanmaya baÅŸlıcam artıkın, zor tutuyorum kendimi  :P

Benim tr işlemleri bitti, kağıtları ind ye verdik , onay bekliyoruz vizeye basvurabilmem için, 1m gün sürer demişler bakalım, dolmak üzere süre, ondan sonra basvurcam, sanırım gidip form dolduracakmısım, sadece form mu doldurcam yani bu mudur?

Her kafadan ayrı ses çıkıo, yaşayarak öğreniyorum yeni başlayanlara özenle anlatmaya calısıyorum, bu işlerin zorluğunu yaşamayan bilmesss amaaaan düşman başına valla... =)

Yakında bir de bu sıkıntıları anlatan şiir yazmayı planlıyorum =)

Sareciiikkkk...Türkiyenin rekor puanlı öğrencimiz:)
İyiyiz herşey yolunda:)
Yeni sınav henüz yürürlüğe girmedi.Sen bu yeni sınav sisteminin ilk deneme kurbanısın elçilik tarafından:)))
Puanlama da henüz belli değil önümüzdeki yılın başlarında yeni sınavı uygulamaya başlayacaklar..
Sen ne yaptın başvuru işlerin bittimi?
Bizi özlemedin mi?:)
Herkese senin b u formdaki 3 haftalık öğrenci piskolojisi üzerine yazdığın yorumu anlatıyorum, okusunlar diye..Daha iyi anlatılamazdı sınava hazırlanırken öğrencilerin hissettikleri:)
Sevgiler.
Demet

mutant
Administrator

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #2 : AÄŸustos 25, 2010, 10:28:44 ÖS »

Sareciiikkkk...Türkiyenin rekor puanlı öğrencimiz:)
İyiyiz herşey yolunda:)
Yeni sınav henüz yürürlüğe girmedi.Sen bu yeni sınav sisteminin ilk deneme kurbanısın elçilik tarafından:)))
Puanlama da henüz belli değil önümüzdeki yılın başlarında yeni sınavı uygulamaya başlayacaklar..
Sen ne yaptın başvuru işlerin bittimi?
Bizi özlemedin mi?:)
Herkese senin b u formdaki 3 haftalık öğrenci piskolojisi üzerine yazdığın yorumu anlatıyorum, okusunlar diye..Daha iyi anlatılamazdı sınava hazırlanırken öğrencilerin hissettikleri:)
Sevgiler.
Demet

sarecik
Newbie
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1 : AÄŸustos 24, 2010, 01:00:35 ÖS »

HERKESE SELAM,

herkes nasıl bakalım,
Ya merak ettim bu yeni sınav ne oldu?
Şimdi uygulamaya geçtiler mi artık, puanlama nasıl olmuş, neyi baz almışlar vs...
Ben girdiğimde henüz puanlama belli dğl demişlerdi, sanırım ortalama alıp belli edecekler ama ne oldu acaba

Kurs nasıl gidiyor?

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
 Almanca & Hollandaca Dil & Uyum Sınavı ForumuFaced EÄŸitim & Danışmanlık KursuÖğrencilerimizin YorumlarıTopic: Yeni Sınav Ne Durumda?
Gitmek istediÄŸiniz yer: