|
sarecik
|
 |
« Yanıtla #18 : Haziran 19, 2010, 02:15:22 ÖÖ » |
|
Ha tamam özür dilerim özelmiş, ben kursla yada sınavla vs ilgili bişi sandım... 2001 de benim kurduğum şirketin adı biladerle ayrılmıştık geri çağırıyo sanırım 1 kaç sene sonra devretmeyi düşünüyor. gidemessem geri alırım dedimdi ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DiscoWery
|
 |
« Yanıtla #17 : Haziran 19, 2010, 12:02:09 ÖÖ » |
|
2001 de benim kurduğum şirketin adı biladerle ayrılmıştık geri çağırıyo sanırım 1 kaç sene sonra devretmeyi düşünüyor. gidemessem geri alırım dedimdi ... euro bilişimi ne ?
Bi espiri var sanırım ama Cümleyi anlayamadım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sarecik
|
 |
« Yanıtla #16 : Haziran 18, 2010, 07:13:20 ÖS » |
|
euro bilişimi ne ? Bi espiri var sanırım ama Cümleyi anlayamadım  ASLINDA BEN NL GİTMESEM EURO BİLİŞİMİ GERİ ALABİLİRİM GİTMESEMMİ NE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DiscoWery
|
 |
« Yanıtla #15 : Haziran 18, 2010, 04:51:49 ÖS » |
|
ASLINDA BEN NL GİTMESEM EURO BİLİŞİMİ GERİ ALABİLİRİM GİTMESEMMİ NE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mutant
|
 |
« Yanıtla #14 : Haziran 18, 2010, 10:58:18 ÖÖ » |
|
Temmuzda sınav zorlaşıyor Can...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DiscoWery
|
 |
« Yanıtla #13 : Haziran 17, 2010, 04:47:05 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mutant
|
 |
« Yanıtla #12 : Haziran 17, 2010, 01:43:02 ÖS » |
|
Canımsınız hepiniz benim yaaa...Eski öğrencilerle yeni öğrencileri birbirlerini tanımadan burada sohbet etmeside ayrı bir keyif gercekten  Can cok teşekkürler eski öğrenci olarak tecrübelerine dayanarak yeni arkadaşlara moral vermen  Sare gurur duydum gerçekten Türkiye genelinde bu senenin en yüksek puanı alan öğrencimiz olarak temmuzda gelecek yeni sistemi sende deneyecek olmaları bizim için büyük başarı ( Gecen senenin rekor puanıda bizdeydi 65 le bu arada övünmek gibi olmasın)  Ayşecik korkma bizde değil kalan 16 gibi düşük puan alan olmadı daha varsa söylesin burda 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DiscoWery
|
 |
« Yanıtla #11 : Haziran 16, 2010, 09:30:49 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sarecik
|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 16, 2010, 09:28:01 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DiscoWery
|
 |
« Yanıtla #9 : Haziran 16, 2010, 09:16:35 ÖÖ » |
|
Hocam ellerinizden öpüyorum allah razı olsun verdiğiniz emek zaten başlı başına bi fedakarlık üstüne bide dualarınız siz bu dünyada rastlanacak nadir insanlarsınız. Faced eğitim nummer een...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ayse
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 15, 2010, 08:03:44 ÖS » |
|
hocammm söylemesi kolay ama uygulamada nasıl olcak 21 haziranda görcem  inş. geçerim,16 alsam bile yeter...rekor falan bana göre değil hem sare ye ayıp olur 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mutant
|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 15, 2010, 11:23:58 ÖÖ » |
|
Türkiye genelinde bu senenin en yüksek puanını Sare aldı Ayşecim.Sende 55-60 al bu rekoru kır:)))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sarecik
|
 |
« Yanıtla #6 : Haziran 12, 2010, 02:56:03 ÖS » |
|
Ayşeeeeeee yanlışlıkla oldu inan yoksa seni zorlar mıyım beni gecebilmen için  Şaka bi tarafa eminim çok yüksek puanlar alcaksınız  , filiz hocammmmmm haklsınınz en büyük faced eğitim ve 3 mayıs grubu:) sareeeeeeeeeeeeeeee ne kadar ayıp insan ablasını geçer mi:) yani bizim bu rekoru kırmamız çok zor ama çokkk sevindim canım,darısı bana burcuya...
en kısa zamanda görüşmek dileğiyle
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ayse
|
 |
« Yanıtla #5 : Haziran 11, 2010, 03:45:31 ÖS » |
|
filiz hocammmmmm haklsınınz en büyük faced eğitim ve 3 mayıs grubu:) sareeeeeeeeeeeeeeee ne kadar ayıp insan ablasını geçer mi:) yani bizim bu rekoru kırmamız çok zor ama çokkk sevindim canım,darısı bana burcuya...
en kısa zamanda görüşmek dileğiyle
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sarecik
|
 |
« Yanıtla #4 : Haziran 10, 2010, 11:09:22 ÖÖ » |
|
Merhaba Demet Hocam, çok teşekkür ederim,benim için de süpriz oldu diyebilirim,çünkü iyi geçmemişti, neyseki öğretilen taktikleri uyguladık bişeyler becermişim sayenizde, Başta Filiz hoca,hümeyra hoca ve eşimin gayret ve çabası olmak üzere tüm faced ailesine borçluyum bu başarıyı,hepinizi çok seviyorum vee mutluluk içerisinde bir ömür boyu birlikteliğe diyorum... P.C. : Telefonum yolda olmam sebebiyle kapalıydı yeni açtım  Sareciiikkk 
Bu senenin sınava giren herkesden yüksek bir dereceyle rekor puanını aldın inanamıyorum gerçekten çok güzel bir haberdi bizim için sana teşekkür ediyoruz. Dün seni aradım ama ulaşamadım.. Görüşme dileğiyle Sevgiler Demet
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|