Almanca & Hollandaca Dil & Uyum Sınavı ForumuFaced Eğitim & Danışmanlık KursuÖğrencilerimizin YorumlarıTopic: En büyük kim?
Sayfa: 1 [2] 3   AÅŸağı git
Yazdır
Gönderen Konu: En büyük kim?  (Okunma Sayısı 1942 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sarecik
Newbie
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #18 : Haziran 19, 2010, 02:15:22 ÖÖ »

Ha tamam özür dilerim özelmiş, ben kursla yada sınavla vs ilgili bişi sandım...

2001 de benim kurduÄŸum ÅŸirketin adı  biladerle ayrılmıştık geri çağırıyo sanırım 1 kaç sene sonra  devretmeyi düşünüyor. gidemessem geri alırım dedimdi ...

DiscoWery
Newbie
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #17 : Haziran 19, 2010, 12:02:09 ÖÖ »

2001 de benim kurduÄŸum ÅŸirketin adı  biladerle ayrılmıştık geri çağırıyo sanırım 1 kaç sene sonra  devretmeyi düşünüyor. gidemessem geri alırım dedimdi ...

euro biliÅŸimi ne ?

Bi espiri var sanırım ama Cümleyi anlayamadım :P

sarecik
Newbie
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #16 : Haziran 18, 2010, 07:13:20 ÖS »

euro biliÅŸimi ne ?

Bi espiri var sanırım ama Cümleyi anlayamadım :P

ASLINDA  BEN  NL GİTMESEM EURO BİLİŞİMİ GERİ ALABİLİRİM GİTMESEMMİ NE :P

DiscoWery
Newbie
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #15 : Haziran 18, 2010, 04:51:49 ÖS »

ASLINDA  BEN  NL GİTMESEM EURO BİLİŞİMİ GERİ ALABİLİRİM GİTMESEMMİ NE :P

mutant
Administrator

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #14 : Haziran 18, 2010, 10:58:18 ÖÖ »

Temmuzda sınav zorlaşıyor Can...

DiscoWery
Newbie
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #13 : Haziran 17, 2010, 04:47:05 ÖS »

YENİ SİSTEM DERKEN  ¿¿¿

Canımsınız hepiniz benim yaaa...Eski öğrencilerle yeni öğrencileri birbirlerini tanımadan burada sohbet etmeside ayrı bir keyif gercekten :D

Can cok teşekkürler eski öğrenci olarak tecrübelerine dayanarak yeni arkadaşlara moral vermen ;)

Sare gurur duydum gerçekten Türkiye genelinde bu senenin en yüksek puanı alan öğrencimiz olarak temmuzda gelecek yeni sistemi sende deneyecek olmaları bizim için büyük başarı ( Gecen senenin rekor puanıda bizdeydi 65 le bu arada övünmek gibi olmasın) ;D

Ayşecik korkma bizde değil kalan 16 gibi düşük puan alan olmadı daha varsa söylesin burda :D

mutant
Administrator

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #12 : Haziran 17, 2010, 01:43:02 ÖS »

Canımsınız hepiniz benim yaaa...Eski öğrencilerle yeni öğrencileri birbirlerini tanımadan burada sohbet etmeside ayrı bir keyif gercekten :D

Can cok teşekkürler eski öğrenci olarak tecrübelerine dayanarak yeni arkadaşlara moral vermen ;)

Sare gurur duydum gerçekten Türkiye genelinde bu senenin en yüksek puanı alan öğrencimiz olarak temmuzda gelecek yeni sistemi sende deneyecek olmaları bizim için büyük başarı ( Gecen senenin rekor puanıda bizdeydi 65 le bu arada övünmek gibi olmasın) ;D

Ayşecik korkma bizde değil kalan 16 gibi düşük puan alan olmadı daha varsa söylesin burda :D

DiscoWery
Newbie
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #11 : Haziran 16, 2010, 09:30:49 ÖÖ »

:) Bunu söyleyen ilk deÄŸil sonda  olmicaksın sanırım herkez  bu duyguya  kapılıyor. Sadece Filiz hocayı dinleyin dediÄŸini yapın. Zaten o gün geldiÄŸinde  kendiliÄŸinden herÅŸey  akıp gidecek :P

hocammm söylemesi kolay ama uygulamada nasıl olcak 21 haziranda görcem :) inş. geçerim,16 alsam bile yeter...rekor falan bana göre değil hem sare ye ayıp olur :)

sarecik
Newbie
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #10 : Haziran 16, 2010, 09:28:01 ÖÖ »

Sare'ye ayıp değil gurur olur cnmmm yüksek alman ... 51 al :D

hocammm söylemesi kolay ama uygulamada nasıl olcak 21 haziranda görcem :) inş. geçerim,16 alsam bile yeter...rekor falan bana göre değil hem sare ye ayıp olur :)

DiscoWery
Newbie
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #9 : Haziran 16, 2010, 09:16:35 ÖÖ »

Hocam ellerinizden öpüyorum allah razı olsun verdiÄŸiniz emek zaten baÅŸlı başına bi  fedakarlık üstüne bide  dualarınız siz  bu dünyada  rastlanacak nadir  insanlarsınız. Faced eÄŸitim nummer een...

ayse
Newbie
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #8 : Haziran 15, 2010, 08:03:44 ÖS »

mutant
Administrator

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #7 : Haziran 15, 2010, 11:23:58 ÖÖ »

Türkiye genelinde bu senenin en yüksek puanını Sare aldı Ayşecim.Sende 55-60 al bu rekoru kır:)))

sarecik
Newbie
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #6 : Haziran 12, 2010, 02:56:03 ÖS »

Ayşeeeeeee yanlışlıkla oldu inan yoksa seni zorlar mıyım beni gecebilmen için :D

Şaka bi tarafa eminim çok yüksek puanlar alcaksınız ;)

,
filiz hocammmmmm haklsınınz en büyük faced eğitim ve 3 mayıs grubu:)
sareeeeeeeeeeeeeeee ne kadar ayıp insan ablasını geçer mi:) yani bizim bu rekoru kırmamız çok zor ama çokkk sevindim canım,darısı bana burcuya...

en kısa zamanda görüşmek dileğiyle

ayse
Newbie
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #5 : Haziran 11, 2010, 03:45:31 ÖS »

filiz hocammmmmm haklsınınz en büyük faced eğitim ve 3 mayıs grubu:)
sareeeeeeeeeeeeeeee ne kadar ayıp insan ablasını geçer mi:) yani bizim bu rekoru kırmamız çok zor ama çokkk sevindim canım,darısı bana burcuya...

en kısa zamanda görüşmek dileğiyle

sarecik
Newbie
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #4 : Haziran 10, 2010, 11:09:22 ÖÖ »

Merhaba Demet Hocam,
çok teşekkür ederim,benim için de süpriz oldu diyebilirim,çünkü iyi geçmemişti, neyseki öğretilen taktikleri uyguladık bişeyler becermişim sayenizde, Başta Filiz hoca,hümeyra hoca ve eşimin gayret ve çabası olmak üzere tüm faced ailesine borçluyum bu başarıyı,hepinizi çok seviyorum vee mutluluk içerisinde bir ömür boyu birlikteliğe diyorum...

P.C. : Telefonum yolda olmam sebebiyle kapalıydı yeni açtım ;)

Sareciiikkk :D

Bu senenin sınava giren herkesden yüksek bir dereceyle rekor puanını aldın inanamıyorum gerçekten çok güzel bir haberdi bizim için sana teşekkür ediyoruz.
Dün seni aradım ama ulaşamadım..
Görüşme dileğiyle
Sevgiler
Demet

Sayfa: 1 [2] 3   Yukarı git
Yazdır
 Almanca & Hollandaca Dil & Uyum Sınavı ForumuFaced EÄŸitim & Danışmanlık KursuÖğrencilerimizin YorumlarıTopic: En büyük kim?
Gitmek istediÄŸiniz yer: