Almanca & Hollandaca Dil & Uyum Sınavı ForumuFaced Eğitim & Danışmanlık KursuÖğrencilerimizin YorumlarıTopic: En büyük kim?
Sayfa: [1] 2 3   AÅŸağı git
Yazdır
Gönderen Konu: En büyük kim?  (Okunma Sayısı 1949 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
gulaybasaran
Guest

E-Posta
« Yanıtla #33 : Eylül 04, 2010, 10:26:41 ÖS »

yaa gördünmü ben sana  ne dedimm artıkın can Ankara'ya gelince bilemicem artık finduk mu getirirsin sen düşünnnn daammmııı....:)

DiscoWery
Newbie
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #32 : Eylül 04, 2010, 04:36:04 ÖS »

YAW  VARYA  SINAVA SABIR  VİZEYE SABIR  SABIR DİYE DİYE SABRETTİRİYONUZ YA  İŞDE  RAHAT EDİN  ÇIKTI  İŞTE  :P SİZİ SEVİYORUM GÖRÜŞMEK DİLEĞİ İLE.

mutant
Administrator

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #31 : AÄŸustos 25, 2010, 10:43:07 ÖS »

Servet'cim çok teşekkür ederiz.Senden haber almak çok keyifli.Herşey yolundadır umarım..
Bizlerde yani faced eğitim olarak en az buradaki üyeler kadar şanslıyız ki onlarla tanışma imkanımız oldu bu kurslar sayesinde..
Her zaman güzel haberlerinizi bekliyoruz ve mutlu oluyoruz.Arasıra bizi haberdar etmeyi ihmal etme  olur mu?:))
Kendine iyi bak..Sibele çok selam ve sevgiler:)
Demet

gulaybasaran
Guest

E-Posta
« Yanıtla #30 : AÄŸustos 12, 2010, 09:55:45 ÖÖ »

Ablacım inş. her şey dilediğin gibi olur seni hiç unutmıcaz Alkmaar'da sana iyi şanslar benim için bisiklet gezisi yap Hollanda'nın tadını cıkart eşine cok selam :)))))))

SERVET BOLAT
Newbie
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #29 : AÄŸustos 11, 2010, 03:56:17 ÖS »

slm faced egitim ailesi ve bir o kadarda sansli uyeleri holandadan sevgiler kusura bakmayin daha once yazmak isterdim ama bir turlu kismet olmadi  sizinlerin sayesinde sevdigime kavustum tesekkur ederim filiz hocama demet hocama humeyra hocama ve gulay ablama ayri ayri minnetlerimi sunarim sizlere ne kadar tesekkur etsek az biliyorum ama sevdikleri gurbette olan insanlari bir araya getirmek icin ugrasmaniz dunyalara bedel sizleri ve turkiyeyi cok ama cok ozleyen SERVET & SIBEL  BOLAT gorusmek umidiyle hoscakalin   

gulaybasaran
Guest

E-Posta
« Yanıtla #28 : Temmuz 30, 2010, 01:07:06 ÖS »

sabır can sabır..:)

DiscoWery
Newbie
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #27 : Temmuz 23, 2010, 12:16:54 ÖÖ »

40 . GÜN
40 . GÜN
40 . GÜN
40 . GÜN
40 . GÜN
40 . GÜN
40 . GÜN
40 . GÜN
40 . GÜN
40 . GÜN
40 . GÜN
40 . GÜN
40 . GÜN
40 . DAG
40 . DAG
40 . DAG
40 . DAG
40 . DAG
40 . DAG

DiscoWery
Newbie
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #26 : Temmuz 02, 2010, 12:21:38 ÖS »

Burhan'cım Can'ın vize işi biraz uzadı o yüzden heyecanı ama biraz daha sabır Can'cım en kısa zamanda güzel haber gelecek inşallah.Dualarımız seninle...
Demet

YOOO DAHA  18 GÜN OLDU DEMET HANIM  :P

mutant
Administrator

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #25 : Temmuz 02, 2010, 12:20:27 ÖS »

Burhan'cım Can'ın vize işi biraz uzadı o yüzden heyecanı ama biraz daha sabır Can'cım en kısa zamanda güzel haber gelecek inşallah.Dualarımız seninle...
Demet

DiscoWery
Newbie
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #24 : Temmuz 02, 2010, 07:27:41 ÖÖ »

birader sen cabuk tatminsizlige yakalanmissin vize ole hemen gelmiyor,ben 2ay bekledim ve suan Hollandadayim bence tatminsizlikle zaman gecirene kadar Turkiyedeki son gunlerinin keyfini cikar

YA BURHAN KARDEÅž :) TÜRKİYENİN NE TADI KALDIKİ  ÇIKARAYIM SABAH  8 AKÅžAM 8 ZATEN İŞ BİR  GÜN ÇALIÅžMASAN  CEPDE  PARA YOK  2 NCİSİ BU ELDE OLAN BİŞEY DEĞİL  ÇIKACAÄžI GARANTİ OLSA  BELKİ AZICIK AZICIK  HEYECANIM  DÜŞER AMA  ÇIKICAKMI ONUDA BİLMİYORUM. ANLİCAN  KAFA  BİMİLİYON. :s PFFFF HERKESE  BAÅžARILAR.

*(BuRHaN)*
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #23 : Haziran 30, 2010, 06:37:57 ÖS »

OF  BU BEKLEMEK BENİ DELİ EDECEK  17 GÜN OLDU HALA  HABER YOK  ZAMAN  GEÇİYOR  GEÇMESİNEDE  BENİ TATMİN ETMİYORRR ::( HERKESE SELAM VE  BAÅžARILAR.

birader sen cabuk tatminsizlige yakalanmissin vize ole hemen gelmiyor,ben 2ay bekledim ve suan Hollandadayim bence tatminsizlikle zaman gecirene kadar Turkiyedeki son gunlerinin keyfini cikar

DiscoWery
Newbie
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #22 : Haziran 30, 2010, 11:58:12 ÖÖ »

OF  BU BEKLEMEK BENİ DELİ EDECEK  17 GÜN OLDU HALA  HABER YOK  ZAMAN  GEÇİYOR  GEÇMESİNEDE  BENİ TATMİN ETMİYORRR ::( HERKESE SELAM VE  BAÅžARILAR.

DiscoWery
Newbie
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #21 : Haziran 29, 2010, 12:10:27 ÖS »

YAV   VALLA  BEKLEMEDEYİK  HABER  GELECEK DİYE  UYKU FALAN  HARAM  OLDU İNAN  ÅžU ANDA  PC  BAÅžINDA GÖZLERİM KAPANIYO.  SİZİNLE  PAYLAÅžMİCAMDA  KİMLE  PAYLAÅžICAM Kİ. BU EMEK SİİZN  BENİM DEĞİL :s

gulaybasaran
Guest

E-Posta
« Yanıtla #20 : Haziran 29, 2010, 12:08:25 ÖS »

SLMMMM CAN EVET EN BÜYÜK BİZİZ......ANLADIN SEN ONUUUU:) :PGÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZZZ ONA GÖRE HOLLANDAYA GİTMEDEN BEKLİYORUZ :)

DiscoWery
Newbie
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #19 : Haziran 29, 2010, 11:43:41 ÖÖ »

FİLİZ HOCA HÜMEYRA HOCA DEMET HANIM  ÅžERİYE  HOCA  BİRDE TABİKİİİİİİİİİİİİİİ GÜLAY BAÅžARAN :P BİRDE  ÖĞRENCİLERİ. ÇAKTIRMA ARTİZLER SONRADAN  ÇIKAR SAHNEYE :)

Sayfa: [1] 2 3   Yukarı git
Yazdır
 Almanca & Hollandaca Dil & Uyum Sınavı ForumuFaced EÄŸitim & Danışmanlık KursuÖğrencilerimizin YorumlarıTopic: En büyük kim?
Gitmek istediÄŸiniz yer: