Almanca & Hollandaca Dil & Uyum Sınavı ForumuFaced Eğitim & Danışmanlık KursuÖğrencilerimizin YorumlarıKonu: hoi
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: hoi  (Okunma Sayısı 983 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mutant
Administrator

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Kasım 16, 2008, 02:17:30 ÖS »

Sevgili Halil...Smiley

Hollandaca Uyum sınavında en iyi puan alan öğrencilerimizden biri olarak seni kutluyorum.. Ankara'daki yanlız günler sona erdi nihayet ama değdi dimi:)

Herşey istediğin gibi olur inşallah..HHollanda mutlu,sağlıklı, başarılı ve huzurlu bir ömür diliyoruz..
Demet..

halil
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« : Kasım 04, 2008, 05:39:39 ÖS »

selam arkadaslar 08.1o.2008 tarihinde faced egitim ve danışmanlık kurumuna başladım  gercekten cok keyifli bir  öğrenimdi. bu gün yani 04 11 2008 tarihinde sınava girdim ve cok basarılı geçti sınavım 80 üzerinden 60 puan aldım hiç bilmediğim bir dil için cok yüksek oldugunu soylediler. onu bunu bilmem arkadaslar  eğitim şart gercekten bu hollanda uyum sınavına girmek istiyorsanız sizlere önerebilicem tek kurum faced diyorum eger bana sonularınız olursa isterseniz   bu mail den ulusabilirsiniz.  haaalilt@hotmail.com dan     herkese basarılarr diliyorum   not: Filiz hoyacada cok tesekkür ederim saygılr..
« Son Düzenleme: Kasım 05, 2008, 11:57:34 ÖÖ Gönderen: faced » Logged

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
 Almanca & Hollandaca Dil & Uyum Sınavı ForumuFaced Eğitim & Danışmanlık KursuÖğrencilerimizin YorumlarıKonu: hoi
Gitmek istediğiniz yer: