Almanca & Hollandaca Dil & Uyum Sınavı ForumuFaced Eğitim & Danışmanlık KursuÖğrencilerimizin YorumlarıKonu: Sevdiklerinize 'Faced Eğitim Dil Kursu' ile kavuşun...
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Sevdiklerinize 'Faced Eğitim Dil Kursu' ile kavuşun...  (Okunma Sayısı 1174 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mutant
Administrator

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Kasım 16, 2008, 02:13:06 ÖS »

Gürelll:) Meslektaşımm...
tebrik ediyorum hepinizi.Ne mutlu size ve bize..Herşey gönlünce olsun..Bizleri habersiz bırakmayın.
Sevgilerimizle..
Demet

jurel
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« : Kasım 04, 2008, 08:15:13 ÖS »

Birçok kurs şirketi ile görüştüm ama nedense FACED Eğitim bana çok yakın geldi.Çünkü sadece para esaslı değil,haftada 5gün hatta bazen 6 gün kurs vermeleri,cok deneyimli hocalarımız,gönül rahatlığıyla gelebileceğeniz ve istedikten sonra hocamızın dediklerini uygulayarak bu sınavdan çok rahat geçebilir ve sevdiklerinize kavusabilirsiniz..
08,10,2008de kursa başladın bugün yani 04,11,2008 tarihinde sınavımı gectim.Faced Eğitim Ailesine ve çok değerli FİLİZ hocamıza içten teşekkürlerimi sunarım....

(Her türlü sorularınızın için gurelulas@hotmail.com
« Son Düzenleme: Kasım 05, 2008, 11:58:26 ÖÖ Gönderen: faced » Logged

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
 Almanca & Hollandaca Dil & Uyum Sınavı ForumuFaced Eğitim & Danışmanlık KursuÖğrencilerimizin YorumlarıKonu: Sevdiklerinize 'Faced Eğitim Dil Kursu' ile kavuşun...
Gitmek istediğiniz yer: